Aktywne Wpisy
Oskaros +16
Z drugiej strony jeśli budda to wielki słup mafiozów to dlaczego nigdy nie wpadł ani nie ma ani jednego promila takiego tyci tyci dowodu że coś go łączy z mafiozami.
Sam prowadzę firmę i wiem jak wygląda skarbówka, trudno jest w tych czasach robić wałki. Tzn inaczej. Walki jest robić prosto ale równie prosto jest w nie wpaść, a trudno jest zrobić wałki które nigdy nie wyjdą na jaw. Nawet ten ziomek
Sam prowadzę firmę i wiem jak wygląda skarbówka, trudno jest w tych czasach robić wałki. Tzn inaczej. Walki jest robić prosto ale równie prosto jest w nie wpaść, a trudno jest zrobić wałki które nigdy nie wyjdą na jaw. Nawet ten ziomek
BarkaMleczna +159
Pośrednicy nieruchomości, jak ja ich #!$%@? nienawidzę.
Nie dość, że są kompletnie zbędnym tworem generującym tylko koszty, to jeszcze żaden z nich nie potrafi wykonywać swojej roboty.
Od miesięcy szukam działki do kupienia, i ogłoszenia wystawione przez pośredników:
- 5/10 są nieaktualne
- Zawierają absolutnie szczątkowe informacje (brak chociażby takich podstaw jak dokładne wymiary działki, a wszelkie pytania i tak kończą się na "to ja zapytam właściciela", nie wiedzą nic)
- zdjęcie
Nie dość, że są kompletnie zbędnym tworem generującym tylko koszty, to jeszcze żaden z nich nie potrafi wykonywać swojej roboty.
Od miesięcy szukam działki do kupienia, i ogłoszenia wystawione przez pośredników:
- 5/10 są nieaktualne
- Zawierają absolutnie szczątkowe informacje (brak chociażby takich podstaw jak dokładne wymiary działki, a wszelkie pytania i tak kończą się na "to ja zapytam właściciela", nie wiedzą nic)
- zdjęcie
- Public and Private Keys - how they are used by Steem, making all of this possible? You can find answer here
#kryptowaluty #steem #steemit #bezpieczenstwo
Komentarz usunięty przez autora
@osoba_publiczna: Wybacz. Skasowałem pierwsze dodanie, bo nie dodałem tagów.
O ile mi wiadomo, to już zależy od implementacji. Z klucza prywatnego często jesteś w stanie wygenerować klucz publiczny, w drugą stronę to nie działa.
Piszę w języku, który jest oficjalny w świecie IT, a jednocześnie który
Z internetu korzystają pedofile, zakazać Internetu!
paradoks jest taki, że bitcoin jest najbardziej transparentnym systemem monetarnym świata :D Wszystko jest publiczne :)
ich wysoka ostatnimi czasy kapitalizacja świadczy przede wszystkim o tym, że jest grono osób, które spekuluje
Ściślej rzecz biorąc, "niemożność" wygenerowania klucza prywatnego z publicznego związana jest ze złożonością obliczeniową procesu użytego do jego generowania.
Na przykład: bez problemu odzyskasz klucz prywatny RSA mając do dyspozycji jego klucz publiczny o ile tylko wymyślisz wydajny algorytm faktoryzacji liczb ;)
@osoba_publiczna: standardowo prywatny sluzy do deszyfrowania i podpisywania (A) a publiczny do szyfrowania i weryfikowania podpisu (B).
ofc to troche co innego niz pozwalanie sobie grzebac po dysku + nie ma juz bardzo jak od tego uciec, nawet jakby #!$%@? cala elektronike do kosza to sporo info o