Widzę coraz więcej specjalistów w altach ( ͡°͜ʖ͡°) Ciągle czytam o nieuchronnym spadku i kompletnym zaoraniu tego "gówna ETH", "BTC święty, wierzymy, że nie spadnie". Ostatnio zbyt wielu powtarza jak mantrę, żeby zmykać z ETH. Dywersyfikacja 50/50 w przypadku wspomnianych rynków jest moim zdaniem najrozsądniejsza obecnie. Wszystko i tak opiera się w dłuższej perspektywie o przypadek.
@yuefn: ETH to nie spadnie póki przestanie lecieć cena do góry. BTC przezylo wiele szoków i sie z ceną podnosiło ale wiesz jest zasadnicza różna przy EHT vs BTC . Czy myślisz że ETH dorosło do poziomu BTC ? Setki milionów dolarów leca w ETH potem na ICO 50% z nich coś odpali na tym ETH i spóboje go używać do pracy. Moja teoria jest taka że im więcej tych ICO
@WeselnyGiermek00: Dzięki za merytoryczne wyjaśnienie. To trzyma się kupy, ale bardziej ciekawi mnie pchanie do przodu ETH przez konkretnych graczy, którzy włożyli niemałe oszczędności ze swoich skarbonek: J.P. Morgan Chase, Microsoft i Intel. Wydaje mi się, że wielu przespało bańkę BTC i wielu pieką milionowe fortuny zbudowane na kopaniu na samym początku lub wczesnych spekulacjach BTC. Wszystko jest w zasadzie prostsze niż nam się wydaje. Człowiek jest chciwy, więc dlaczego nie
@Mastersoon: jedyny rozsadny glos. Im wiecej altcoinow to btc bardziej sie umqcnia, bo wszystko sprowadza sie do niego. Po drugie to jest marka, wzor. A jak ktos mysli, ze eth super to niech popatrzy na ltc - tez to miala byc konkurencja albo dogecoin - waluta spoleczenstwa.
#kryptowaluty #ethereum #bitcoin #btc
BTC przezylo wiele szoków i sie z ceną podnosiło ale wiesz jest zasadnicza różna przy EHT vs BTC . Czy myślisz że ETH dorosło do poziomu BTC ? Setki milionów dolarów leca w ETH potem na ICO 50% z nich coś odpali na tym ETH i spóboje go używać do pracy. Moja teoria jest taka że im więcej tych ICO
@yuefn: Oh, kolejna zielonka naganiacz...