Wpis z mikrobloga

#niebieskiepaski gdzie kupujecie ostrza do maszynek do golenia typu Gillette Mach3 albo podobnych? Za każdym razem jak widzę w sklepie cenę tego kawałeczka metalu i plastiku, to mi się słabo robi.

Na Allegro jest ze 4 razy taniej, ale to pewnie jakieś zamienniki albo podróbki i niektórzy twierdzą, że w praktyce jednorazowe. Są jakieś sprawdzone miejsca, sprzedawcy, gdzie można się zaopatrywać?

#kosmetyki #mirabelkopomusz (w życiu nie sądziłem, że użyję tego tagu, ale się znacie :D)
  • 6
Na Allegro jest ze 4 razy taniej, ale to pewnie jakieś zamienniki albo podróbki

@wonsz_smieszek: Kiedyś kupiłem te z allegro, nie było warto - jakość zauważalnie słabsza od ostrzy kupowanych w sklepie. Ceny są chyba takie same w większości sklepów. Potem przerzuciłem się na maszynkę elektryczną.
@wonsz_smieszek: Osobiście kupiłem maszynkę Mach3 w promo za 14zł z zapasowym ostrzem, gdy trzeba było kupić nowe, a cena była straszna zacząłem szukać....i kupiłem mach3 + 3 zapasowe ostrza za 16zł w jakimś markecie. Kilka miesięcy temu widziałem takie same w biedrze i chyba w Rossmanie za podobna cene. NIe warto kupować ostrzy jeśli 3sz kosztują 2xwięcej niż maszynka z dodatkowym.