Aktywne Wpisy
Leotard00 +590
Ale żałosne i cringowe jest określenie uśmiechnięta Polska albo koalicja 13 grudnia. Jak słyszę, że ktoś tak gada to wiem, że to imbecyl który powtarza to co im wymyślili spin doktorzy pisu. Nawet nie chodzi o to, że popieram ko ale te próby ośmieszenia rządu przez pis są zrobione typowo pod naiwnych ludzi. Lepiej by się skupili na merytorycznym wytykaniu błędów a nie gadania populizmów.
#polityka
#polityka
Arbuzlele +181
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Opublikowany niespełna rok temu wpis na temat ubioru w stylu casual w formie kapsułkowej garderoby przypadł do gustu niemalże tysiącu Mirków i Mirabelek. Nic dziwnego, że już od połowy maja dostawałem masę wiadomości, czy będzie letnia odsłona tego wpisu. I wiecie co?
https://www.wykop.pl/link/3780281/podstawy-letniego-stylu-casual-dla-mezczyzn-16-rzeczy-18-zestawow/
Było z tym materiałem nieco roboty (i biegania, bo nie wszystkie potrzebne elementy miałem w swojej szafie), ale jestem zadowolony z efektu i wierzę, że pomoże Wam budować uniwersalne letnie garderoby. Jeśli uważacie, że ten wpis jest spoko, to będę niezmiernie wdzięczny za kopnięcie go. Kto wie ile wypokowiczów może potrzebować takiej wksazówki?
Jak zwykle pozwolę sobie w tym miejscu zawołać tych, którzy codziennie w pocie czoła dzielą się na mirko swoją męskomodową wiedzą, a którzy nie raz nie dwa mnie wspierali: @Mroczny_Pyton @Xune @KaczuszkaSpodDzbanuszka @wrednota @Petters @alpag @Espo @thewickerman88 @TadeuszSynZygmunta @Wiedzmin @MaciejLU @Sarpens @Aditor @robodeka88 @Destr0 @ReaSSe @daj_pan_spokoj @Rain_ @Kapitalis @mahakaM @Dutch @Nadrill @AllOver @PiersiowkaPelnaZiol @dGustator @hidd3n13 @kAdi @johnmalker_store @Kierownikdzialuzycie000 @Mit_o_chondriach @darosoldier @owocliczi
Z góry dziękuję za wszelkie wykopy, komentarze i inne formy wsparcia! Mógłbym Wam znowu powiedzieć jak bardzo jestem za nie wdzięczny, ale przecież sami dobrze wiecie jak jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pozdrawiam serdecznie,
Wasz Uszaty
#ubierajsiezuszatym #menswear #klasycznaelegancja #poradnik
Czy będzie może jakiś wpis o modzie w Angli we wcześniejszych latach? Gdzie szukać lub jak dobierać takie zestawy?
Serialowo to peaky blinders np.
Pozdrawiam
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora