Aktywne Wpisy

Zarzutkkake +683
Murki dawajcie mi tu plusy bo ja wiem co sie święci, a wasze podpowiedzi mogą wywołać lawine śmiechu
#frajerzyzmlm
#frajerzyzmlm
mtosny +750
#biedronka to już przechodzi samą siebie - dziś zauważyłem, że na niektórych produktach "normalna" cena jest praktycznie niewidoczna. Wg mnie jest to jawne #oszustwo i #oszukujo . To już nawet nie jest etap etykiet a'la #zabka czyli cena jednostkowa za kupienie kilku produktów jest podana większą czcionką, bo tam cena za jedną sztukę też jest widoczna.
Wg mnie to "normalna" cena powinna być widoczna największą czcionką. Normalna oznacza, że wchodzę do sklepu,
Wg mnie to "normalna" cena powinna być widoczna największą czcionką. Normalna oznacza, że wchodzę do sklepu,

Zapraszamy do zapoznania się z krótką zapowiedzią tego wydarzenia: http://irg-world.com/rfactor2-f1-2017/zapowiedz-gp-kanady-irg-formula-2017/645
Po dramatycznych zmaganiach na ulicznym torze w Monako zespoły spakowały swój sprzęt aby zrobić wyskok na kontynent północnoamerykański, GP Kanady będzie areną kolejnego wyścigu w sezonie IRG Formula 2017.
Tor znany wszystkim miłośnikom serii, choćby z tego, że w 2008 roku jedyne jak dotąd swoje zwycięstwo odniósł tam Robert Kubica. Zrobiło znów się o tym kierowcy głośno, plotkuje się że możliwy jest Jego powrót do najszybszych bolidów. Plotki są plotkami dopóki nie zostają potwierdzone. Zostawiamy ten temat jeszcze na boku.
Circuit Gilles-a Villeneuve to bardzo szybki obiekt, większość toru pokonuje się płynnie poza ciasnym nawrotem Hairpin i wolniejszymi zakretami 3 i 7. Ale niech nie zwiedzie nikogo ten charakter, mamy tu bandy i sporo nierówności, trzeba zadbać o hamulce i pamiętać o zużyciu paliwa. Lider klasyfikacji Sebastian Kosmala nie ukończył poprzedniego wyścigu i Adrian Kot miał ochote odrobic maksymalna liczbę punktów, ale przeszkodził mu w tym skutecznie wracający do sezonu po przerwie Szymon Piwinski. Wielu kierowców nie ukończyło tamtego wyścigu ale mamy nadzieję, że nie załamali rąk lecz pragną teraz najbardziej powrócić na tor i walczyć o kolejne punkty.
Dwie strefy DRS z jednym punktem aktywacji to możliwość ataku na rywala, pomiedzy nimi mamy słynną Ścianę Mistrzów i nikomu nie życzymy aby miał okazje sprawdzać jak czuli się Damon Hill, Michael Schumacher czy inni kierowcy kończąc swoje zmaganie na tej ścianie.
#irgworld #simracing #rfactor2 #gry #wyscigi