Aktywne Wpisy
OldTimer11 +56
Moja różowa ogląda cały sezon od początku i przed chwilą zwróciła mi uwagę na rzecz, która CHYBA została tu przegapiona. W 4 odcinku gdy weszła Luśka to przy stole zapytała ona Szczocha skąd jest i on odpowiedzial że z Łodzi. Łucja na to, że mają wspólnych znajomych z kortów tenisowych. Na te słowa Szczoch dosłownie zamiera.
Może Lucy go kojarzy z reala. Może wie jaka jest prawda na temat szczochowego życiorysu, a
Może Lucy go kojarzy z reala. Może wie jaka jest prawda na temat szczochowego życiorysu, a
Chciałem ponownie sprawić sobie ten telefon, ale widzę, że niewiele jest ofert jego sprzedaży u majfrendów, a ceny mimo tego niewiele spadły przez rok. O co chodzi? Odszedł w niebyt? Są aktualnie lepsze telefony w równie podobnej cenie?
Wypadłem trochę z obiegu, bo byłem zadowolony z RN3 Pro i całkowicie odpuściłem temat chińskich smartfonów.
Może dać sobie spokój z tym telefonem i polecicie mi coś równie fajnego albo lepszego w podobnej cenie?
Może są aktualnie jakieś fajne cebule? Kupony? Ubezpieczenia od VAT? Szperałem w sieci, ale pod kątem Redmi Note 3 Pro i w sumie uja znalazłem :P
#xiaomi #aliexpress #chinskiecuda #telefony #kiciochpyta
W promocji w Gearbest:
Xiaomi Redmi Note 4 3/32GB Global złoty Snapdragon 625 LTE B20 w cenie 142,99$ z kodem HNOTE4
Ubezpieczenie od VATtylko w iBuygou jest, a ostatnio u Goldwaya znów się pojawia przesyłka kurierem DHL zmniejszająca szanse na VAT.
W Gearbest jest Priority Line,
Sądzicie, że Redmi Note 4 X 3/32 GB ze Snapdragonem 625 mógłby być wydajniejszy niż Redmi Note 3 Pro 2/16 GB
Wszystkie telefony się starzeją i z czasem tanieją. Nie ma co inwestować w model, który ma już swojego następcę i kilka nawet jego dodatkowych wersji wyszło.
Mam do Was jednak jeszcze kilka pytań. Stosujecie szkło ochronne? Jeśli tak, to gdzie kupiliście?
Ja dostałem w gratisie od majfrendów, ale nie dość, że nie pokrywa całego ekranu, to na dodatek cały obwód pozostał niedoklejony.
Czytałem, że to przez krzywiznę ekranu (i tu bym zrozumiał ciut
Wszelkie akcesoria najlepiej na Aliexpress, możesz znaleźć szkło, które też będzie zakrzywione i będzie pasowało. Najcześciej w ofercie jest wszystko opisane, jak wygląda dane szkło. Wymiary te same.
No to będę tam szukał, dzięki. Miałem nadzieję, że u nas też da radę coś pasującego znaleźć, bo czasu szkoda, a licho nie śpi ( ͡° ͜ʖ ͡°)