Wpis z mikrobloga

@kemping: Może dostałeś za pierwszym razem "felerną" wersję i Ci posmakowała. Teraz kupiłeś normalną i okazało się, że to gorzki Vip ze spirytusem xd

Ja nie przepadam za piwami z małych browarów i nie wiem, co ludzie w nich widzą.
Dlaczego to poszło w tę stronę?

@kemping:

każde piwo w polsce

1. wypuść dobry produkt po kosztach
2. zdobądź klientów
3. obniżaj jakość zysk rośnie
4. obniżaj jakość zysk rośnie
5. obniżaj jakość zysk maleje?
6. #!$%@?łe, czemu już nie chcą kupować jak kupowali ??!!
7. zmień nazwę
8. powtórz
@kemping: Zanim ocenisz spróbuj jeszcze raz za tydzień/dwa. Może #!$%@? jedną warkę, a reszta jest ok.
Piłem ostatnio i dla mnie w smaku nic się nie zmieniło. Natomiast takie odczucie jak Twoje mam w stosunku do Bojana Toporka.
@d4t4:
ser to raczej izowalerian, więc zapach zepsutego chmielu. Nieprawidłowe warunki przechowywania chmielu (w ciepłym), ale to zmora polskich kraftów z powodu monopolu na sprzedaż amerykańskiego chmielu w kraju...
@d4t4:
ser, stare skarpety, buty żołnierskie - to izowalerian. Czasem wynika to z transportu (droga morska to ponad miesiąc raczej w ciepłym klimacie), w tym roku jakość chmieli z USA jest mizerna...
@d4t4:
Mosaic ma trochę cebulowych markerów, podobnie jak Equinox czy Summit. Wydaje mi się, że to może podbijać wrażenie sera.

Aczkolwiek ja używam do swoich piw dużej ilości Mosaica i do tej pory nie trafiła mi się paczka z izowalerianami