Aktywne Wpisy

DEJW88 +193
O #!$%@? wszedłem na live Zwyrola i ktoś napisał na chacie o jakiejś dramce między Gargamelem i Rockiem
Czaicie że Generator Frajdy i Gargamel się zesrali, że Rock reklamuje hogwart legacy, a ROWNLING TO TRANSFOBKA!11!1 Co za dzbany xD
#famemma #gargamel #polskiyoutube #bekazlewactwa #wardega
Czaicie że Generator Frajdy i Gargamel się zesrali, że Rock reklamuje hogwart legacy, a ROWNLING TO TRANSFOBKA!11!1 Co za dzbany xD
#famemma #gargamel #polskiyoutube #bekazlewactwa #wardega

Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

#piwo
Ja nie przepadam za piwami z małych browarów i nie wiem, co ludzie w nich widzą.
@kemping:
każde piwo w polsce
1. wypuść dobry produkt po kosztach
2. zdobądź klientów
3. obniżaj jakość zysk rośnie
4. obniżaj jakość zysk rośnie
5. obniżaj jakość zysk maleje?
6. #!$%@?łe, czemu już nie chcą kupować jak kupowali ??!!
7. zmień nazwę
8. powtórz
Komentarz usunięty przez moderatora
Piłem ostatnio i dla mnie w smaku nic się nie zmieniło. Natomiast takie odczucie jak Twoje mam w stosunku do Bojana Toporka.
może stare było? Jaka data ważności?
chmielowość zanika z czasem, a w takich stylach - nawet szybko
ser to raczej izowalerian, więc zapach zepsutego chmielu. Nieprawidłowe warunki przechowywania chmielu (w ciepłym), ale to zmora polskich kraftów z powodu monopolu na sprzedaż amerykańskiego chmielu w kraju...
ser, stare skarpety, buty żołnierskie - to izowalerian. Czasem wynika to z transportu (droga morska to ponad miesiąc raczej w ciepłym klimacie), w tym roku jakość chmieli z USA jest mizerna...
Mosaic ma trochę cebulowych markerów, podobnie jak Equinox czy Summit. Wydaje mi się, że to może podbijać wrażenie sera.
Aczkolwiek ja używam do swoich piw dużej ilości Mosaica i do tej pory nie trafiła mi się paczka z izowalerianami