Aktywne Wpisy
Caracas +56
Moja córka w tym roku ma mieć pierwszy raz religię (idzie do zerówki w państwowym przedszkolu).
Dziś było spotkanie z księdzem - odwiedził klasę czy tam pokój gdzie przebywa grupa do jakiej uczęszcza moja córka.
Są tam zabawki różne plakaty na ścianach itp.
Teraz najlepsze ksiądz powiedział, że do czasu jego następnej wizyty mają zniknąć z ściany wszystkie dinozaury oraz rzeczy z nimi powiązane bo to sprzeczne z nauką kościoła i to
Dziś było spotkanie z księdzem - odwiedził klasę czy tam pokój gdzie przebywa grupa do jakiej uczęszcza moja córka.
Są tam zabawki różne plakaty na ścianach itp.
Teraz najlepsze ksiądz powiedział, że do czasu jego następnej wizyty mają zniknąć z ściany wszystkie dinozaury oraz rzeczy z nimi powiązane bo to sprzeczne z nauką kościoła i to
Jabby +851
W #gearbest
LINK - Xiaomi Redmi Note 4X 3/32GB (bez refa)
3/32GB Czarny Cena; $138.99 z kuponem Note4XH
LINK - AXON 7 Mini 3+32GB (bez refa)
Cena : 189.99$ z kuponem AXONH
W #banggood
LINK - Nubia Z9 Elite Edition(5.2 Inch 4G RAM 64GB ROM Qualcomm Snapdragon 810) (bez refa)
Cena: 189.99$ z kuponem nubiaz9 Świetna cena !
LINK - Promocja Bakeey - akcesoria do telefonu (bez refa)
20% OFF: 20bakeey
30% OFF: 30bakeey
W #igogo
Xiaomi Mi5 (bez refa)
Cena : 195,17 USD z kuponem 5IG
Xiaomi Mi5s (bez refa)
Cena : 239,08 USD z kodem 5SIG
Najciekawsze promocje z tego miesiąca TU
SEPHOT wołaj ! - dla osób które chcą być wywołane (do tablicy ʕ•ᴥ•ʔ), kiedy pojawi się nowa promocja.
Jak zwykle zachęcam do obserwacji tagu #sephot lub FACEBOOK-a, gdzie równie regularnie zamieszczam takie info.
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Dodatek wspierany przez Cebula.Online
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
! @sephot @Frexor @Tenarii @w_t_d @#!$%@? @ntr1987 @szneke @gorush @pawel112a @krolm100 @sixkiller @Dowluk @robert83 @znikam5 @erger @layne90 @martinlubpl @Bobek_PL @Tyrionek @Gametleman