Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

Alzena +43
Kilka pytań do osób na #neet.
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co

<div style="background-color: #444; padding: 30px;"itp.to czy jestem w stanie w tym zrobić jakoś hover? Chodzi dokładnie o button we wpisie na #wordpress wszystko ładnie już zrobiłem, ale fajnie by było, gdyby po najechaniu zmieniał kolor ;)
#html #css #wordpress
@ddaroo:
źródło: comment_TiWZKcsJNbQSjFzuETlNMCOTYkRBRmNf.jpg
Pobierztylko w tym przykładzie dodałeś padding:30px; a powinieneś style="padding:30px;" no a już totalnie best jak dodasz klasę w css .nazwa{padding:30px;}