Aktywne Wpisy
lormont 0
Gdzie w Polsce mieszkać, żeby nie było ryzyka powodziowego?
#powodz
#powodz
Nokimochishii +241
Wygląda to fatalnie. Przelewa się jak jak Niagara jakaś...
#powodz
#powodz
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Dzwoniła do mnie Pani z Zamościa (100 km od Lublina). Pytała, czy samochód już poszedł, czy jeszcze nie. Nie pytała o stan techniczny. Pytała tylko czy istniałaby możliwość, żebym dojechał nim do Zamościa i wtedy ona go tam na miejscu kupuje. Zapewniała, że bierze go na pewno i że nie będzie sytuacji, że obejrzy i się rozmyśli.
No i... nie wiem co o tym sądzić. Może ktoś bardziej doświadczony w handlu miał takie sytuacje ? Zgadzać się, czy nie zgadzać ? Jeśli zgadzać się, to czy jakieś sposoby na zabezpieczenie się (np. od razu Pani wpłaca np. 200 zł na konto i jak się rozmyśli na miejscu to kasa przepada) ?
#sprzedamauto #dziwnahistoria #dziwnapani #dziwnasytuacja
a co do sposobów możesz wziąć zadatek
Mam nadzieję, że pomogłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
problem polega nie na pieniądzach, tylko z jakiegoś powodu jest uziemiona i nie może jechać. Nie wiem dlaczego. Nie pytałem.
" ale to jest tylko 100 km w 1 stronę"
czyli 200 w obie. i dzień w plecy ;]
Z jakiegoś powodu nie chce jechać. Tu nie chodzi o pieniądze z tego co mi wiadomo. A zaliczka to jest pewnie coś do uzgodnienia (albo nie od uzgodnienia - nie wiem tego jeszcze, wieczorem oddzwonię i dam znać jak się sprawy mają).
@wieczniezielony: mokry sen handlarza. Powiedz wiecej o tym aucie? Wątpię, żeby ktoś brał stare auto bez sprawdzenia chociaż czy nie klekocze jakby miał się zaraz rozpaść i nie bije od lewej do prawej, z drugiej strony wydawać