Aktywne Wpisy
ProstyHuop +24
#przegryw koledzy pisze chyba ostatni post na tym tagu bo się na nim nie odnajduje. Okazuje się ogułem że każdy tutaj ma jakiś kolegów na jakimś discordzie i se gadają (do tego wychodzi że są grupy huopskie podzielone i są wojny) a do tego wyszło że znają huopy tego scatmana a ja nie znam a do tego jeszcze wszystkiego każdy zaczął pisać że ja gej ja gej a ja nie
Nie_bo_ty +95
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Po krótkiej przerwie lecimy z kolejnym #rozdajo (✌ ゚ ∀ ゚)☞ Mamy piękną pogodę, zbliżają się wakacje i długo wyczekiwany odpoczynek, więc mam dla Was wypasiony, dmuchany sofo-leżaczek #lazyair (。◕‿‿◕。)
Sam mam taki w domu i idealnie sprawdza się on zarówno na wyjazdach, basenie i w ogrodzie do opalania (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) Może być też wykorzystany jako dodatkowe siedzisko w mieszkaniu, na imprezie lub do rozprostowania nóg po ciężkim dniu spędzonym w piwnicy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mam też jeszcze jeden prezent dla naszych milusińskich z #mirko (✌ ゚ ∀ ゚)☞ 8 czerwca startuje wypasiony turniej w naszej autorskiej, darmowej grze mobilnej #zombiehunter - pula nagród przewidywanych w rozgrywce przekracza już 6000 złotych (sic!), a nagrodą główną dla zwycięzcy jest najnowszy smartfon marki #samsung - Galaxy S8! Poza tym czołówka zgarnie vouchery na ubrania o wartości kilkuset złotych. Resztę fantów poznacie już w samym turnieju, który pojawi się na dniach w grze!
Prezent jest bezpośrednio związany z tym turniejem. Przygotowałem dla Was voucher w postaci kodu, który możecie aktywować tutaj po wykonaniu darmowej rejestracji na naszym serwisie hophands.pl lub zalogowaniu (jeśli już macie u nas konto). Kod znajdziecie w spoilerze poniżej...
Voucher ten da Wam możliwość jednorazowego, darmowego udziału w głównym turnieju i szansę zdobycia najnowszego Samsunga i wielu innych nagród!
Na koniec chciałem też zaczepić osoby, które działają w przeróżnych gałęziach biznesu i prowadzą własne firmy oraz byłby zainteresowane szeroko pojętą współpracą z firmą HopHands. Zaintrygowanych proszę o kontakt na priv ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#hophands #gry #wakacje #dziendobry #smazingzwykopem #grymobilne
Nie chcemy ( ͡° ʖ̯ ͡°) Homig zdeh ᶘᵒᴥᵒᶅ
@HopHands_pl: ja to bym taki lezaczek chetnie przyjal