Aktywne Wpisy
diGIO +73
Niemieckiemu agentowi nie mieści się w głowie, że można prowadzić suwerenną politykę.
Tak to jest jak fajnopolaki wybierają kukolda na premiera.
Widać, że wojna się ma ku końcowi i źle to wygląda dla kijowskiego reżimu, najpierw wyciekło nagranie jak chad Orban sztorcuję kijowskiego narkomana a teraz to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #ukraina #rosja #wojna #polityka
Tak to jest jak fajnopolaki wybierają kukolda na premiera.
Widać, że wojna się ma ku końcowi i źle to wygląda dla kijowskiego reżimu, najpierw wyciekło nagranie jak chad Orban sztorcuję kijowskiego narkomana a teraz to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #ukraina #rosja #wojna #polityka
grzesiecki +186
Pierwszy raz układam płytki, wiem że #!$%@?, ale chcę się pochwalić
#majsterkowanie #zrobtosam #ciekawostki #glazurnik15k #stepujacybudowlaniec
#majsterkowanie #zrobtosam #ciekawostki #glazurnik15k #stepujacybudowlaniec
Zawsze była jakaś satysfakcja z tego, że człowiek przysłużył się dla ogółu. Nie było z tego żadnego innego profitu, a tłumaczenie dwudziestominutowego odcinka pochłaniało nawet kilka godzin - większości tłumaczy zależy na tym, aby wypuścić napisy w najlepszej jakości.
I co z tego, skoro zawsze trafiali się tacy ludzie jak na screenshocie. Jakby im się, #!$%@?, należało. Najlepsze jest to, że HIMYM wychodziło w niedziele w nocy, a wiadomość jest z wtorku.
Dlatego chciałbym w tym momencie oddać P O T Ę Ż N E pokłony wszystkim tłumaczom. Robicie doskonałą robotę.
#napisy #seriale #film #przemyslenia #podludzie
Komentarz usunięty przez moderatora
Ależ oczywiście.
Chociaż z moją dzisiejszą mentalnością wysłałbym jej napisy ze złą synchronizacją i błędami i zajadał się popcornem czytając maile z bólem dupy o #!$%@?ą jakość (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Komentarz usunięty przez autora
No i nie zapominajmy o synchronizacji. Na to też trochę czasu się marnowało.
Komentarz usunięty przez autora
- osoba tłumacząca zrezygnowała
- miałem luźną prace, gdzie większość czasu grałem na komputerze i nudziłem się
- ktoś zrobił napisy z tłumacza google, #!$%@? się, bo taki serial musiał mieć dobre napisy
- zdecydowałem się rozpocząć
Po kilku takich wiadomościach jak u ciebie, wróciłem do robienia napisów wyłącznie na użytek mój i rodziny. ( ͡° ͜ʖ ͡°)