Wpis z mikrobloga

Szkoda że nie mam już jakichś zestawów :D No nic, czekam na wypłatę :D
@Gooma: @kamillo9009: Powiedzcie mi, kupi gdzieś zestawy odbiornik ir i kontroler 8879 w fajnej cenie? Bo z tego co widzę to każde osobno sprzedawane. A w tym standardowym zestawie lego power functions za kolo 120zl nie ma wlasnie nic do sterowania bezprzewodowego a nie ukrywam że to jest właśnie cel. Żeby jeździło bo tak
  • Odpowiedz
  • 1
@przemo93c chyba najbardziej opłaca się kupić 42065 z linku wyżej, dostajesz dwa silniki M, pudełko na baterie, odbiornik IR i pilot. Szkoda że w zestawie nie ma przełącznika ale on jest dosyć tani na allegro i bricklink. W standardowym zestawie PF masz dodatkowo światła LED... Może to być decydujące przy zakupie jesli oświetlenie jest dla Ciebie ważne. 42065 to bardzo dobry wybór na początek. 43053 jest na pewno ciekawszy w konstrukcji
  • Odpowiedz
@Gooma: Raczej skłaniam się w kierunku 42065. Właśnie pare fajnych rzeczy do sterowania jest i cena kolo 300zl chyba wiec nie az tak wielka. Światła by się przydały ale to może potem sobie dokupie PF. Powiedz mi jeszcze jak to jest, są różne silniki do tego? Różnią się mocą czy obrotami?
  • Odpowiedz
  • 0
@przemo93c różnią się przedewszystkim mocą i rozmiarami, masz M, L i XL. Dodatkowo servo. Istnieją też starsze silniczki 9V i tzw mikro motor. Jest także S Brick, moduł sterowania który umożliwia kontrolę modelu przez bluetooth np w telefonie (dużo większy zasięg niż pilotów IR)
  • Odpowiedz
@przemo93c: założyłem konto i

LEGO Technic 42065 - Ferngesteuerter Tracked Racer | Outdoor Spielzeug - LEGO®
EUR 61,99 EUR 51,99 - Ilość: 1
Zastosowany rabat: EUR 10,00
Spielzeug
  • Odpowiedz