Wpis z mikrobloga

@chilling: to zależy czego oczekujesz od takiego wyjazdu ;) jak ktoś chce wypoczywać to są plaże gdzie można się normalnie wyłożyć i nieźle spalić, jak ktoś liczy na zwiedzanie to głównie architektura nowoczesna + muzeum dubajskie. dzielnica deira jest urokliwa ze względu na liczne targowiska, niskie ceny za hotel. Można poznać trochę innej kultury, dużo ludności napływowej (indie, pakistan). A no i przede wszystkim świetna kuchnia ( ͡° ͜ʖ
@ManTaQue: Pobyt 8 dni, "Gateway Hotel" 7 noclegów ze śniadaniami dla 2 osób 1680 AED (1712zł) (obsługa na bardzo wysokim poziomie). Lot 600zł za osobę (Wizz Air kupiony z dużym wyprzedzeniem). Wizę dostaje się za darmo na miesiąc na lotnisku.
@grabaz: fajny filmik (oprócz muzyki, bo takiej kompletnie nie lubię). Zdradzisz czym kręcone i czym montowane. Byłem mniej więcej w tym samym czasie w Dubaju, ale mój filmik wygląda jak gówno.
@blazej30: w nocy średnio, małe odwzorowanie szczegółów, ale to chyba każda kamerka sportowa ma z tym problem. Stabilizacja jest cyfrowa w kamerze (niedostępna dla 4K) ale ja kręciłem w 1080p 60fps.