Wpis z mikrobloga

#szczecin Nie wiem czy chłopaki z #broburgers mają tu konto jakieś, ale kurna chciałbym Wam/im podziękować za Waszą/ich zajebistość. Dużo jeżdżę po województwie i jadam różnie, ale zawsze jak coś dłużej załatwiam w okolicach Bramy Portowej to zamawiam, a potem zjadam. Zawsze później jakiś taki humor lepszy mam. I za Januszem tęsknię (taki sezonowy był). Pozdrawiam.
  • 7
@kretu: Tylko aplikacja Wellserved bądź telefon. Już od dawien dawna nie staję w kolejkach, bo to bez sensu zważywszy na fakt, że te wszystkie korpo dookoła u nich jadają. Zamawiają po 40-50 burgerów przez telefon a potem ktoś po to przychodzi. Lepiej zadzwonić godzinę wcześniej, bądź zrobić to w aplikacji i mieć spokój.
@Piratez: Jak kto lubi. Dla mnie najlepsze w mieście, a jadłem wszędzie. Cena też konkretna w porównaniu
@uncross89: wszędzie?:) spróbuj mr burger w Policach. Jednak absolutnym topem jest the bird w berlinie. Ichni da Birdhouse rozwala cały system (potwierdzone info przez amerykanina;))
@Piratez: Chodziło mi o Szczecińskie. Aż takim koneserem nie jestem, by po świecie za burgerami podróżować. W Policach też raz zjadłem i widocznie miałem pecha, bo mi nie podszedł.