Wpis z mikrobloga

Sympatycy Bitcoina śmieją się z jednej rzeczy - analizy technicznej. Sympatycy Analizy technicznej również z jednej - z ciągów Fibonacciego na wykresie. W takim razie połączmy dwa światy dla super kombosa #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

23,6% zniesienia Fibonacciego trzyma notowania (według wyceny Bitstamp) w ryzach czwartą sesję z rzędu. Ja osobiście patrzę teraz na wykresy H1 i H4 licząć, że ta strefa oporu wywoła spadek w kierunku weekendowej strefy wsparcia, abym mógł sobie ładnie dobrać. Jak jednak rynek pójdzie w drugą stronę, to na CFDkach pomyślę o długiej pozycji od poziomu nowego wsparcia (wspomnianego 23,6% Fibo) w kierunku historycznych szczytów.

#bitcoin #kryptowaluty #ekonomiazadyche

A jak tam Wasze wymyślone pieniążki wirtualne?? ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
sprzedalemkontoza_dyche - Sympatycy Bitcoina śmieją się z jednej rzeczy - analizy tec...

źródło: comment_f7uxeOectHrjFSAuxmnRXHnv7yrCqedl.jpg

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
@Buszkowo: Jeden analityk techniczny powie tak, drugi analityk techniczny powie nie ( ͡° ͜ʖ ͡°) a trzeci, że pójdzie bokiem ( ͡ ͜ʖ ͡)

To po ludzku, to chcę żeby cena poszła tam gdzie pokazuje długa czerwona strzałka i wtedy chcę kupić po lepszej cenie. No a jak kupie i jebnie, to będę bardzo smutny (,)
  • Odpowiedz
@sprzedalem_konto_za_dyche: wiem, że nie powinienem patrzeć krótkoterminowo ale na 2h chyba jednak wybicie górą i niedłogo wracamy. Też nie jestem z tego zadowolony ale znam ten rynek troszkę i widzę, że trend wzrostowy wzmacnia się a korekty coraz krótsze i płytsze. Czuję, że niedługo wracamy pod sufit.
  • Odpowiedz
@pawlo74: Nie chodzi o obroty. Volume giełd bez opłat będzie zazwyczaj większy.
Bfx prowadzi ruchy, popatrz sobie na spadki albo wzrosty, wszystko zaczyna się od finexa. Inne giełdy reagują chwilę później.
  • Odpowiedz
@Smule: no nareszcie! Dokładnie tak to widzę i ja. Ja nałogowo obserwuję wszystkie giełdy i właśnie finex wszystkie ciągnął przy spadkach nawet te z większym wolumenem i nawet przy tak silnym trendzie wzrostowym. To dlatego, że wszyscy kumaci w krypto świecie siedzą tam bo jest w miarę zaufany teraz i nie restrykcyjny, nie bawi się w inwigilację przy krypto.
  • Odpowiedz