Aktywne Wpisy
W tym momencie wszelkie NGO (organizacje pozarządowe) są dla mnie jedną wielką propagandą. Brawo. Udało wam się. @Watchdog_Polska
Watchdog_Polska +128
To już ponad 2 miesiące temu, ale czy ktoś pamięta jeszcze sprawę upamiętnienia Jana Pawła II w pociągach Express Intercity Premium (Pendolino)? 2 kwietnia pasażerowie mogli usłyszeć specjalny komunikat poświęcony papieżowi i obejrzeć krótką animację. Konduktorzy i kierownicy pociągów mieli tego dnia przypięte do klap służbowych marynarek żółto-białe przypinki, a ci, którzy normalnie noszą w nich znaczek PKP Intercity, zastąpili go flagą papieską. Poza tym na wybranych trasach rozdawano pasażerom kremówki. Czy
#dji #drony
Myślę, że spokojnie dasz radę jak już opanujesz latanie. Specjalnie kupiłem ładowarkę samochodową ale nigdy nie potrzebowałem jej użyć, te 20 minut spokojnie wystarczało mi na nagranie nawet kilku miejsc. Oczywiście przy dużym wietrze bateria może rozładować się znacznie szybciej.
I tak jak @rolfik_r1 pisał wyżej, czasami bardzo szybko potrafi zgubić zasięg. Teraz nie kupiłbym już standarda, wolałbym dopłacić do Pro
Oczywiście musisz też pamiętać o obostrzeniach dotyczących korzystania z dronów
Komentarz usunięty przez autora