Aktywne Wpisy
szymekgoose +2718
Dwa dni temu przez mój błąd zostawiłem w pociągu laptop oraz plecak z różnymi fantami. Ze strony PKP - ogromny chaos informacyjny, brak konkretów, nikt nic nie wie. Finalna stacja to dla mnie drugi koniec Polski (Wrocław). Szybkie rozeznanie po tamtejszych znajomych i chrzestnych czy może ktoś odebrać bagaż - nikt nie ma czasu, problem nie do ogarnięcia.
W historii pojawia sią cudowny portal wypok. W desperacji zapytałem o dyspozycję Mirków z
W historii pojawia sią cudowny portal wypok. W desperacji zapytałem o dyspozycję Mirków z
denwood +33
Mirko przestroga, pilnujcie co wciskacie w telefonie. Przez przypadek na kilka chwil wyłączyłem tryb samolotowy na wycieczce poza UE. Apki w tle musiały se coś zaciągnąć. Dobrze, że mechanizmy #play wykryły taki skok w rachunku i przyblokowali konto. Bo aż mi sie przypomniał rachunek 1960 zł z #orange , z czasów gdy minimalna krajowa była na 1100 zł, a telefony miały ekrany 4096 kolorów … thx #p4
Z drugiej strony to nawet
Z drugiej strony to nawet
Moi rodzice są wege jeszcze nim się urodziłam. Teraz mam 13 lat, brat ma 4 latka i rodzice od zawsze nas karmili wszystkim, kanapki do sql robią mi z wędlinami, na obiad specjalnie dla nas smażą mięso lub robią zupę z mięsem w środku dla nas, a sobie gotują coś bez mięsa. Da się? Da! Kiedyś zapytałam o to wszystko, to powiedzieli, że to co oni jedzą to ich sprawa, ich wybór i że ja mam takie samo prawo wyboru co chcę jeść więc od urodzenia jestem wszystkożerna i jak będę chciała być wege to będę ale nie muszę
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop