Aktywne Wpisy

raul7788 +345

MarcelFerry +224
Zautomatyzowałem swojej kobiecie pisanie komplementów co jakiś czas i dodatkowo przez chat GPT dostaje propozycje prezentu dla niej raz na miesiąc na podstawie ilości środków na mybenefit.
Mam przypomnienie codziennie żeby zapytać jej jak się czuje i jak jej minął czas w pracy i wyznaczony timeslot żeby jej wysłuchać.
Raz na tydzień moja pseudoapka też wybiera mi propozycje spędzenia wolnego czasu w weekend we dwoje żeby nie było nudy.
Czuje się trochę
Mam przypomnienie codziennie żeby zapytać jej jak się czuje i jak jej minął czas w pracy i wyznaczony timeslot żeby jej wysłuchać.
Raz na tydzień moja pseudoapka też wybiera mi propozycje spędzenia wolnego czasu w weekend we dwoje żeby nie było nudy.
Czuje się trochę

Vessel 0.0.6 - Steem Power Delegation
Jeżeli dla przykładu, wyjeżdżasz na wakacje na 2 tygodnie i nie będziesz miał kontaktu ze światem, możesz na ten czas zwiększyć wartość czyjegoś głosu bez dawania komukolwiek twojego hasła, czy
private posting key.Można też oczywiście delegować na kilka osób na raz. Sama opcja działa w blockchainie Steem już od ostatniego hardforka, ale dopiero teraz pojawił się ładny interfejs, który umożliwia ustawienie tego normalnemu śmiertelnikowi.
#kryptowaluty #steem #steemit #strimi