Wpis z mikrobloga

Dlaczego włosy tak wolno rosno (,)
#mirabelkopomusz jakie SPRAWDZONE rady na szybsze porost włosów? Bo oczywiście google da mi milion sposobów, ale żebym to ja wiedziała w co faktycznie warto zainwestować czas lub pieniądze ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#pytaniedoeksperta
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@azetka: tak naprawdę, włosy są ukryte głeboko w głowie, po prostu długo trwa, zanim wyjda. Żeby to przyspieszyć, musisz je wyciągnąć. Wtedy włókna białkowe tworzące włosy też się rozejdą i staną dłuższe. Samemu to boli, proponuję poprosić kogoś innego - ma pociągnąć najmocniej jak może. Efekt gwarantowany

• Odpowiedz
@azetka: jantar też jest spoko, tylko musisz poczytać która wersja jest ok, bo z tego co kojarzę ostatnio zmieniali mu coś w składzie.

I placenta z mil mil też dawała jakieś efekty :3

Nigdy nie mierzyłam ile dokładnie rosną, ale zauważalnie szybciej niż bez tych wspomagaczy.
  • Odpowiedz
  • 1
@azetka Ja polecam picie drożdży. 1/4 kostki, zalac wrzątkiem, chwile odczekać żeby się nie poparzyc i wypić. Jak zapach i smak nie podchodzi to zatkac nos podczas picia. Sprawdzone ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@azetka: @m_dej: anwen robiła kiedyś dużą akcje i potem były z tego staty i wychodzi na to, że tylko drożdże są pewne. Z tym wrzątkiem to jak testowałam, to najlepiej zalać wrzątkiem i pić jak ostygną bo są najmniej wstrętne. Potem człowiek się przyzwyczaja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
mi wszystkie wcierki pomagają raczej na wysyp baby hair, więc tu nic nie polecę.
  • Odpowiedz