Aktywne Wpisy

3x32 +31
Zełeńskiego popiera około 7% wyborców w #ukraina , najbardziej optymistyczne sondaże mówią o 10%. Jeszcze miesiąc porażek i Prezydenta Dej dej wywiozą na taczkach - od zeszłego roku same kompromitacje, śmiechu warta bezsensowna "kontrofensywa", potem zrzucenie winy na Załużnego, ociąganie sie z mobilizacją, skłócenie z potęgami Europejskimi w tym Polską, wspieranie oligarchizacji, można tak wymieniać cały dzień. Szkoda że Ukraińcy muszą ginąć setkami tysięcy za takiego prezydenta komika (dosłownie). #wojna #rosja
źródło: temp_file39227107893490443
Pobierz
Koziom +198

#motocykle
źródło: comment_S6mEhyCgvvLpeKo04X53vkZbDejizXjy.jpg
PobierzJa bym owiewke, zegary, błotnik, a już na pewno LUSTERKA zostawił w domu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ramę i bak z boku okleilbym power tapem.
Teraz jeszcze zegary i lampę ściągam.
źródło: comment_nCuR5T7MnJYuFzMGKqcxXIXz86NL1GYm.jpg
PobierzOdpowiadając pytaniem na pytanie: Za dużo masz czasu że bawisz się w coś takiego?
Brak lusterek na torze to podstawa, bo przeszkadzają w widoczności i rozpraszaja jak ktoś jest za Tobą.
Lusterek też bardzo wielu ludzi nie ściąga, w tym ja.
Miałem już nie jedna sytuację, gdy gość przede mną jadący wolniej zobaczył mnie w lusterku (między zakrętami, gdy miałem już otwarty gaz i ustalona linie wyprzedzenia) i chcąc zrobić mi dobrze prawie spowodował, że w niego wjechałem. Minelismy się na gazetę.
@NajwyzszaFormaSztuki: to głupota, lusterka powinno się ściągać przynajmniej z tego powodu, że przy szlifie nie masz szkła i plastików do zbierania z toru, który może zagrażać innym. tak samo z zaklejaniem wszelkich lamp i plastików.
@kipowrot robi to dobrze, propsuje
@azurri wypożyczona 45zł/doba
źródło: comment_l5UILM7Ja4s6dXVC4KxIHgmnmn0SstDR.jpg
PobierzMotovloger z USA mówił na jednym z filmików że tam są grupy na torze i zaawansowana musi zdjąć lusterka i zakleic lampy, nie wiem czy u nas też tak jest.
Początkujący muszą co najmniej odchylic lusterka by się nie rozpraszac że ktoś z tyłu jest.