Wpis z mikrobloga

@NajwyzszaFormaSztuki lusterka wg mnie na torze powinny być zdjęte albo przynajmniej złożone.
Miałem już nie jedna sytuację, gdy gość przede mną jadący wolniej zobaczył mnie w lusterku (między zakrętami, gdy miałem już otwarty gaz i ustalona linie wyprzedzenia) i chcąc zrobić mi dobrze prawie spowodował, że w niego wjechałem. Minelismy się na gazetę.
  • Odpowiedz
Lusterek też bardzo wielu ludzi nie ściąga, w tym ja.

@NajwyzszaFormaSztuki: to głupota, lusterka powinno się ściągać przynajmniej z tego powodu, że przy szlifie nie masz szkła i plastików do zbierania z toru, który może zagrażać innym. tak samo z zaklejaniem wszelkich lamp i plastików.
@kipowrot robi to dobrze, propsuje
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@kipowrot na pierwsze szkolenie wystarczy. Zresztą w razie gleby się poświęcić plastiki, niż instalacje pod nimi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@NajwyzszaFormaSztuki: jak się rozsypie szkło to ciężko pozbierać, zwłaszcza z chropowatego asfaltu.
Motovloger z USA mówił na jednym z filmików że tam są grupy na torze i zaawansowana musi zdjąć lusterka i zakleic lampy, nie wiem czy u nas też tak jest.

Początkujący muszą co najmniej odchylic lusterka by się nie rozpraszac że ktoś z tyłu jest.
  • Odpowiedz