Aktywne Wpisy
lubie-sernik +650
Strasznie sie połamałem... Jestem na silnych lekach, na początku dawali mi nawet fentanyl. Czekam na operacje która będzie nie wiadomo kiedy.
Trzymajcie kciuki. Kc
Trzymajcie kciuki. Kc
Moseva +133
Kurde Mireczki, jestem tu 10 lat i pierwszy raz w życiu mam bordo ¯\(ツ)/¯
Co teraz? Zrywać z chłopakiem? Przechodzić na NEET?
#bordo
Co teraz? Zrywać z chłopakiem? Przechodzić na NEET?
#bordo
Wpis kierowany do mirków obserwujących tag: #wykopskubietotalizatora
********************************************************************************
Mirki i Mirabelki!
Jak idzie weekendowe drapanie ( ͡º ͜ʖ͡º)?
Czy w Waszej okolicy są jeszcze czerwone Mega Pensje lub różowe Pensje w gorącym przedziale? Jeżeli tak to o jakich miastach/miasteczkach/wsiach mowa?
Od ostatniego wpisu wiele się nie zmieniło więc na aktualizację listy musicie poczekać do poniedziałku. Przypominam tylko, że od poniedziałku do sprzedaży wchodzi nowa wersja Pensji. Oznacza to, że jednocześnie w sprzedaży będzie kilka wersji kolorystycznych i będzie trudniej znaleźć akurat te interesujące nas różowe wersje. Zdjęcie nowej kolorystyki Pensji dorzucam do tego wpisu.
Powodzenia!
Nadal nic nie wygrałem (・へ・)
A co jeżeli tak naprawdę przedziały są inne a nam podajesz fałszywe by zwiększyć swoją szansę? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@paramedic44: możesz posprawdzać, że w wykluczonych przeze mnie przedziałach wygrane losy już zostały wydrapane ( ͡° ͜ʖ
@mikw: czerwona Mega Pensja na Śląsku? Widziałem, że Mirki w poprzednich postach narzekały na jej brak w tym województwie a tutaj miła niespodzianka (ʘ‿ʘ)