Wpis z mikrobloga

********************************************************************************
Wpis kierowany do mirków obserwujących tag: #wykopskubietotalizatora
********************************************************************************

Mirki i Mirabelki!
Jak idzie weekendowe drapanie ( ͡º ͜ʖ͡º)?
Czy w Waszej okolicy są jeszcze czerwone Mega Pensje lub różowe Pensje w gorącym przedziale? Jeżeli tak to o jakich miastach/miasteczkach/wsiach mowa?

Od ostatniego wpisu wiele się nie zmieniło więc na aktualizację listy musicie poczekać do poniedziałku. Przypominam tylko, że od poniedziałku do sprzedaży wchodzi nowa wersja Pensji. Oznacza to, że jednocześnie w sprzedaży będzie kilka wersji kolorystycznych i będzie trudniej znaleźć akurat te interesujące nas różowe wersje. Zdjęcie nowej kolorystyki Pensji dorzucam do tego wpisu.

Powodzenia!
Nutaharion - ************************************************************************...

źródło: comment_0GarRezLH0Si8ayVgfGH1PbTPldh83E8.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

A co jeżeli tak naprawdę przedziały są inne a nam podajesz fałszywe by zwiększyć swoją szansę? ( ͡º ͜ʖ͡º)

@paramedic44: możesz posprawdzać, że w wykluczonych przeze mnie przedziałach wygrane losy już zostały wydrapane ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz
Tak w ogóle czy obserwujący otrzymują powiadomienia o tym, że pojawił się wpis? Początkowo było po 50 plusów a teraz max 20. Czy Wykop na pewno dobrze działa :|?
  • Odpowiedz
@Nutaharion: U mnie powiadamia. Propo poszukiwań czerwonych mega-pensji, zdaje się że widziałem dzisiaj kogoś skrobiącego takową w M1 w Czeladzi- gdyby ktoś miał po drodze. Jeśli to mirek, to pozdrawiam i niech potwierdzi że tam je mają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
zdaje się że widziałem dzisiaj kogoś skrobiącego takową w M1 w Czeladzi

@mikw: czerwona Mega Pensja na Śląsku? Widziałem, że Mirki w poprzednich postach narzekały na jej brak w tym województwie a tutaj miła niespodzianka (ʘʘ)
  • Odpowiedz