Aktywne Wpisy
wykoPAKA +102
Hej Wykopakowicze!
Czy jesteście gotowi na kolejną edycję wykoPAKI? Bo my tak! (。◕‿‿◕。) Startujemy już za miesiąc, (tj.20 listopada)!
Mamy dla Was kilka ważnych informacji dotyczących nadchodzącej edycji. Przede wszystkim, wymagania do startu pozostają bez zmian! Jednak inflacja nie ustępuje, dlatego wprowadziliśmy pewne zmiany w wymaganych wartościach paczek. Teraz dla formuły lite minimalna wartość to 60zł, a dla formuły plus 120zł. Ale to nie wszystko.
Czy jesteście gotowi na kolejną edycję wykoPAKI? Bo my tak! (。◕‿‿◕。) Startujemy już za miesiąc, (tj.20 listopada)!
Mamy dla Was kilka ważnych informacji dotyczących nadchodzącej edycji. Przede wszystkim, wymagania do startu pozostają bez zmian! Jednak inflacja nie ustępuje, dlatego wprowadziliśmy pewne zmiany w wymaganych wartościach paczek. Teraz dla formuły lite minimalna wartość to 60zł, a dla formuły plus 120zł. Ale to nie wszystko.
apee +629
główny zainteresowany @rodzinnabutelka
#pokazkicksy #streetwear #buty #modameska
@i_found_a_whistle: no nie można za dużo od nich wymagać. Nie wiem do czego porównać.
@Zczrzs: sprzedaje i kupuje nowe. Trochę się przewinęło butów przez mój pokój ( ͡° ͜ʖ ͡°) ostatnio sprzedałem jordany 4 white cement
Ładnie :)
Zwłaszcza Jordany Cyber Monday i UB 2.0, wszystkie 3 parki chciałbym mieć u siebie :D
Co jakiś czas jeszcze patrze i w niektórych sklepach można jeszcze je znaleźć, ale najtaniej za 499 widziałem.