Wpis z mikrobloga

#!$%@? ma moc, gdyby mi na forum nie napisali to nie zorientowałbym się że cały rozbieg pojechałem na wheelie ( ͡ ͜ʖ ͡)
#xplane #symulatory #lotnictwo

If I hear my (very ;) ) old collegues, it was a beast ;) Not to compare to our Airbus' and Boeings' today. It's a challenge with these planes, but also a pleasure :) I have the 707 also, and will make it next weekend, the first complete flight.

http://forums.x-plane.org/index.php?/forums/topic/121359-100-manual-flight-707-420-lfpg-epkt/#comment-1169360
fajazdrowia - #!$%@? ma moc, gdyby mi na forum nie napisali to nie zorientowałbym się...
  • 12
@mm0070: 707 nie jest zły imo, ma moc ale sporo braków przy okazji. W tej cenie ciężko o dobry samolot i tu go polecam jeśli masz tylko tyle, jak masz wincyj to ixeg ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
@fajazdrowia: w 707 byl uzywany INS, FMC to z takich starszych byl np w 737-300, o to mi wlasnie chodzi, ze jest 707 do xpl i jest w nim FMC ( ͡° ͜ʖ ͡°) generalnie xplane jest bardzo dobrym symulatorem jesli chodzi o model lotu i zastosowania komercyjne, uzywam go nawet w pracy teraz czasem ale poza IXEG nie ma zadnych madrych samolotow niestety, wszystko pod 32bit
@fajazdrowia: Ja wiem że się da, ale to jest tak - pod fsx i p3d są Airbusy od Wilco. Robią autoland? Robią. mają fmc? Mają. Jak się mają do Airbusa od Aerosoftu? Nie mają nawet startu. To tak jak byś chciał porównać SSG do PMDG 747. Nie ma porównania. Dlatego najlepiej się nie ograniczać do jednego symulatora, jak ktoś ma ochotę się pobawić w vfr i polatać małymi samolotami odpala xpl