Wpis z mikrobloga

@Szrlh: Nie lubię keszy tradycyjnych, które nie są umieszczone na współrzędnych. Są lepsze metody na utrudnienie szukania, niż rzucenie pojemnika gdziekolwiek w pobliżu. Czasem błąd we wskazaniu jest to zrozumiały, bo GPS nie zawsze działa jak trzeba. Jednak w powyższym przykładzie to przecież skrytka zagadka, a nie tradycyjna. Tradycyjne zwykle wybieram na szybkie zwiedzanie. Jak chcę poszukać dłużej, to wybieram multi i zagadki.
@archive Na GC może przejść w wyjątkowych warunkach, np szczegółowej podpowiedzi. Takie coś w lesie przy hincie "drzewo" na pewno nie przejdzie
@faramka: Jako COG weryfikujemy tylko pierwsze 3 skrzynki każdego użytkownika. Potem to wiesz, o ile ktoś nie zgłosi czegoś. Dopiero działam w Centrum od 3 tygodni :D, nie do końca jeszcze się wszystkiego nauczyłem ;p
weryfikujemy tylko pierwsze 3 skrzynki każdego użytkownika

@Szrlh: no niby tak - jak użytkownik ogarnął trzy pierwsze skrzynki, to wydaje się, że już kuma, o co chodzi...
No ale chyba jednak nie ()

Powodzenia w nowej funkcji! :)
@faramka: No właśnie są ludzie, którzy pomimo weryfikacji i multum znalezionych keszy, dalej robią wszystko po swojemu. No nic, zawsze to będzie ten +1 do statystyk, no chyba że gość walnie prosty opis, ale zrobi mega maskowanie

Dzięki :D i zapraszam na kesze do Szczecina ;). Jest co szukać u nas(jeszcze :/)
@faramka: ja wiem, pamiętam. Ale wiesz, ludzie różnie po świecie rozrzuca ( ͡° ͜ʖ ͡°)-. Sam w zeszłym roku wylądowałem w Bytomiu i kilku innych miastach, na wypadzie keszowym. Łącznie wyszło 4000 km
@Szrlh: ja praktykuję keszowanie "przy okazji", nie robimy wypadów stricte na kesze. Niemniej jednak, jakbym kiedyś przypadkiem była w Szczecinie, to pewnie coś będę wyhaczać ;)
@faramka: ale w ogóle gdyby nie te kesze, to pewnie do dzisiaj bym mega piwniczył :D. Dużo zawdzięczam tej zabawie. Gdyby nie to że siedzę na emigracji, to bym częściej szukał. W tym roku trochę to zaniedbałem :/