Wpis z mikrobloga

Witam wszystkich ekspertów od spraw zakupów od naszych przyjaciół zza wielkiego muru. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Kupiłem 6 maja mi5, czyli swojego pierwszego chińczyka korzystając z promocji na banggood. Ogólnie duma mocno, ale jak #!$%@? poklikałem milion razy na zamówienie, ale końcu kupiłem. 9 maja przyszedł do mnie mail od BG z gratulacjami:

Thank you very much for your custom with Banggood.com. Your order was shipped out. You can login Banggood account to check your order information. The attachment is your order invoice. Please take a check.

Wchodzę na BG i widzę wielkie unpaid order. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Na paypalu normalnie mam potwierdzenie płatności.
Zakładka payment confirmed niestety wielkie i okrągłe 0.

Był ktoś w takiej sytuacji, bo nie bardzo wiem co mam robić i czy w ogóle mam coś robić. :<

#banggood #chinskiecuda #xiaomi #mi5
Pobierz
źródło: comment_twudLjpxgymznVzv7YEF9gB3DRRlTMdF.jpg
  • 5
@nabavzbjl: w tym, że jedyna interakcja pomiędzy mną, a BG to wielkie unpaid order. Po prostu chce wiedzieć czy jak wywalą to zamówienie w nicość to czy nie stracę jakiejś ochrony kupującego, gwarancji czy Chińczyk mi nie napisze, że oni w bazie nie mają żebym coś u nich kupował i mam spadać na bambus. No, czy coś.