Wpis z mikrobloga

dla małżowiny w domu pojawił się nowy #epapierosy eleaf aster . w porównaniu do mojego evica to maleństwo .Jest troszkę wyższy ale te przewężenie robi z niego mikromoda .W sklepie pytałem jaką ma wbudowaną baterię to w szoku byłem jak koleżka zdjął klapkę na pojedyńczą 18650 :) Teraz żonka narzeka że w nautilusie to powietrza nie ma bo przyzwyczaiła się do mojego ammita. Serpenta mini mam na oku . Mam nadzieję ze wykonanie tego astera to bardziej pico niż ijust - tak po otworzeniu i povapowaniu podoba mi się - przycisk fire idealnie pod kciukiem a jakość - bez zarzutu.Myślałem że coś z Polski sobie przywiezie ale w Wilnie za mod+VTC5 42 euro
swiss - dla małżowiny w domu pojawił się nowy #epapierosy eleaf aster . w porównaniu ...

źródło: comment_HyliUPWdeqZXWOIZZ0ddEo0aEe8UpDN8.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@marek-wozniak-750: 175 pln bez czekania i z gwarancją dwie kamienice dalej. Jak najbardziej tak. Patrząc ile mogłem ugrać zamawiając z chin albo z pl to te 50 pln więcej które zostawiłem w znajomym sklepie jakoś bardzo mnie nie boli. A o designie nie rozmawiajmy bo jak to mówił filozof jeden lubi chmiel a drugi żyto. żmona miała do wyboru pico , eleaf nano i małego boxa od aspire to zdecydowanie
  • Odpowiedz
@marek-wozniak-750: a co ty okres masz czy jakiś słaby dzień? Nie podoba się to nie czytaj i tyle. Jak bym patrzył na kasę to bym w szkocji siedział i w--------ł chleb z marmoladą. Dobra trzeba do roboty trochę kasy potrzepać :)
  • Odpowiedz