Aktywne Wpisy
ZdzislawRotterdam +182
źródło: 1000021087
Pobierz
Zopyross +5
Coraz częściej widzę oferty sprzedaży domów jednorodzinnych zakładających wymianę za mieszkanie i dopłatę albo dwa mieszkania. Za takimi wariantami kryją się dramaty rodzinne, pewnie chłop stawiał duży dom z myślą, że się tu jeszcze wnuki odchowają a tymczasem córka z synem trochę podrośli, dowody z urzędu odebrali i zakomunikowali, że się wyprowadzają a najlepiej to im mieszkanie w centrum gdzieś kup
Dzisiaj niemożliwością jest odtworzenie wielopokoleniowej rodziny żyjącej w modelu naszych dziadków,
Dzisiaj niemożliwością jest odtworzenie wielopokoleniowej rodziny żyjącej w modelu naszych dziadków,
źródło: dzci
Pobierz

źródło: comment_XQM017oMKqgBYIIAShRtnSTJlfuAnDiL.jpg
PobierzDecathlon, jest to też jeden z ostatnich sklepów gdzie myślę dostać dobry sprzęt, tego typu.
Poszukałem, znalazłem 2-3 sklepy, wydające się tym czego szukam, ale może jest ktoś kto może polecić i nie będę musiał spędzić nawet nie
Amortyzacja w butach ma ci lekko pomoc, a nie maskowac problemy z wadami postawy, brakiem pracy nad technika i zaburzenami motoryki.
Idz do sklepu sportowego "renomowanego" zagadaj do sprzedawcy, raz ze zaczna ci wciskac co sie tylko da, dwa zeczesc z nich nie ma pojecia co sprzedaje. Sorry obecnie buty biegowe to rocket science z milionem
Dzięki za podpowiedź :)