Aktywne Wpisy

Przyjaciel_Rodziny +234

Clefairy +216
Dlaczego jest tworzona jakaś alternatywna rzeczywistość w kwestii covidu?
Była światowa pandemia, nie było wiadomo jak groźny był to wirus i jak bardzo może zaszkodzić ludzkości - lockdowny były na całym świecie i BARDZO DOBRZE. Tak powinna wyglądać reakcja na nieznany i nowy wirus.
Gdyby nie covid to konfiarze by nie mieli o czym #!$%@?ć od prawie 4 lat. Mam nadzieję, że gdy przyjdzie nowa śmiertelna pandemia to wszystkie te dzbany będą
Była światowa pandemia, nie było wiadomo jak groźny był to wirus i jak bardzo może zaszkodzić ludzkości - lockdowny były na całym świecie i BARDZO DOBRZE. Tak powinna wyglądać reakcja na nieznany i nowy wirus.
Gdyby nie covid to konfiarze by nie mieli o czym #!$%@?ć od prawie 4 lat. Mam nadzieję, że gdy przyjdzie nowa śmiertelna pandemia to wszystkie te dzbany będą

robie sobie validatora do forma (ostatnia prosta w zrobieniu testu do roboty) mam funkcje poza exportowanym komponentem, która robi tam validacje. W tym wypadku uproszczoną na maksa czyli wraca true jeśli length jest 0. Wszystko hula, tylko ostanie porównianie wyskakuje undefined. Żadne lintery nic nie pokazują i webpack to normalnie bundluje. Wszystko przeleciałem i wszędzie jest tak samo, ale mimo to ten jeden dynks psuje mi całą apkę. Ktoś wie o co może chodzić?
paste bin
<input name=dupa onChange={this.handleChange}...handleChange(e) {this.setState({
[e.target.name]: [e.target.value]})
}