Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Potrzebuje porady. Po rozstaniu z dziewczyną, która była dla mnie wszystkim wpadłem w mentalny #przegryw. Nic mi nie dolega i teoretycznie powinienem być łakomym kąskiem na rynku, a tak nie jest. Jestem niby przystojny (wg opinii niezależnych osób), uprawiam sporty, mam tatuaże, dużo pasji, każdego dnia robię jakieś dodatkowe aktywności poza domem, dobrze zarabiam, mam wypasione auto, dobrze się ubieram, mam kupę znajomych, zawsze jestem w centrum zabawy na imprezach, umiem śmieszkować i każdy lubi mój humor. Mimo to nie umiem do nikogo zagadać. Założyłem #tinder, nawet kupiłem premium, było sporo matchy na początku ale od tygodni cisza (prawdopodobnie trafiłem w elo hell, bo używałem apki na kompie i tylko wybierałem ładne dziewczyny, a nikogo nie odrzucałem). Nawet jak były matche, to nie wiedziałem jak zagadać i co robić by nie skończyła się rozmowa po jednym zdaniu. Z jedną dziewczyną wyszedłem 4x gdzieś i skończyło się na max cmoku w policzek na pożegnanie, więc przestałem się odzywać bo po co marnować czas. Nie ogarniam jak niektórzy piszą że mają codziennie po 2-3 randki, albo zagadują do lasek na instagramie i się umawiają... jak?! W tej chwili połowa mojego otoczenia patrzy na mnie jak na jakiegoś bożyszcza i myślą że mogę mieć każdą, a tymczasem ja mam w sobie zerowe morale. Mam w profilu raczej normalne zdjęcia bo szukam normalnej dziewczyny do związku, a nie na jedną noc. Mam dać fotę klaty, rolexa i auta? Da się jakoś zresetować konto na tinderze? a może inny portal jest jakiś mniej rakogenny? #badoo? #zaadoptujfaceta? Czy mam stać na ulicy i zaczepiać dziewczyny które mi się podobają i pytać czy chcą ze mną wyjść na randkę? XD

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
  • 12
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: nie obraz się ale nie udaje ci się bo jesteś głupi xD Trzeba mieć specyficzne cechy osobowości aby zdobyć różowego paska. Po za tym, jeśli nie masz odwagi zagadać to nie dziw się ze żadna nie jest zainteresowana. A i w wyglądzie ważna jest odwaga, indywidualizm, np ja mam swój własny styl ubioru na rapera ale bez przesady ale to i tak nic ci nie da jeśli nie będziesz
  • Odpowiedz
@Dozywotnipropsdlacypisa: a tutaj jest jakaś odwaga, że nawet rozowego zagadac nie potrafi? brak jajec po całości mirku, a pewnosc siebie jest cholernie niska jeśli jakakolwike jest.To że obkupisz sie furą, wytatuujesz morde, kupisz mieszkanie wcale nie zwiekszy twojej wartości.Mozesz być jak widać nadal przegrywem, mądre róozwe szukaja czego innego, blacharki na cos takiego i poleca więc opowi co najwyzej radze szukać w klubie pustakow
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Kurde naprawdę jesteś przegryw. Z wyglądu jestem 5/10, jeżdżę gruchotem, mam pracę gdzie płacą marne grosze, ale lubię ją, wynajmuję mieszkanie w obdrapanej kamienicy na spółę z bratem i tak od ładnych kilku lat. Maksymalny czas jaki byłem sam to trzy miesiące gdzie sobie szalałem ile dusza zapragnie. Po kilku nieudanych związkach znalazłem ta jedyną. Nigdy nie używałem żadnych Tinderów i innych gówien, zawsze jak któraś trafiła to była
  • Odpowiedz
@OzaweNakashi: nie. Poczucie wartości może mu zwiększyć. Dużo osób czuje się lepsza bo ma dużo kasy itd. Ten nie miał rozwiniętej pewności siebie bo jest glupi(bez obrazy). To co napisałeś dalej to brednie. Dziwi mnie ze się wypowiadasz za różowe, mi to wyglada na bardzo głupie myślenie.
Kobiety jak i mężczyźni nadal wybierają instynktem partnerki. Nam podobają się kobiety o specyficznym wyglądzie a kobieta podobają się faceci o specyficznych cechach
  • Odpowiedz