Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +242
Właśnie teraz trwa ważny mecz Polska - Włochy w Lidze Narodów w siatkówce.
Też nie wiedzieliście?
No właśnie, bo każdy ma to w piździe.
Ludzie wolą oglądać Szkotów z championship i ligi szkockiej i dziadka Shaqiriego strzelającego w okienko.
Czemu siatkówka nie jest sportem narodowym? xD
#mecz
Też nie wiedzieliście?
No właśnie, bo każdy ma to w piździe.
Ludzie wolą oglądać Szkotów z championship i ligi szkockiej i dziadka Shaqiriego strzelającego w okienko.
Czemu siatkówka nie jest sportem narodowym? xD
#mecz

zielonykszak +113

Po pierwsze jak widać w konsoli, nie ma żadnego mapowania dla tych metod.
A po drugie Spring Boot nie znajduje mi widoku, plików html. Wszystko na załączonym screenshocie. Pliku przyklad.html w ogóle mi nie znajduje (nawet jak wrzucę do resources), natomiast plik index.html tylko jak wrzucę folder wyżej tj. do webapp, a nie do static. Ktoś wie o co może chodzić? Nawet nie wiem czy dobrze sobie ustawiłem strukturę projektu.
#java #naukaprogramowania #spring
źródło: comment_HKp9i5Ue0yFjsHPtjcpzCln2dWmTjYsu.jpg
Pobierz@ComponentScan("com.medicalsystem")@EnableAutoConfiguration
public class WebAppInitializer{
I działa mapowanie. Ale dalej nie znajduje plików html, nawet w ressources/templates
Jak chcesz wiedzieć co się dzieje, to weź książkę np. "Spring w akcji" i użyj zamiast Spring Boota zwykłą konfigurację. Bo on coś robi, a ty nie wiesz co.
Robisz mapowanie, zwracasz Stringa i chcesz, żeby co ci zwróciło? Ja się domyślam że ma dokleić ".html", ale Spring nie wie. Gdzie masz jakiś Resolver?
@nick230: tego nie musiałbyś dodawać, gdybyś zmienił strukturę pakietów. Wyrzuć entry-point level wyżej.
Ewentualnie ustaw ścieżkę do resourceów w appliacation.properties:
spring.mvc.static-path-pattern= ścieżka