Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +892
Dopóki nie miałem dziecioka w wieku przedszkolnym, żyłem w błogiej nieświadomości, że na początku jesieni, gdy tylko pierwsze liście zaczną spadać z koron drzew, rozpoczynają się #!$%@? igrzyska w zbieraniu kasztanów.
Mój 3-latek dostał zadanie domowe, żeby pozbierać dary jesieni. Kasztany, żołędzie, szyszki, jakieś kolorowe liście.
Wziąłem młodego do pobliskiego parku, gdzie moim oczom ukazał się batalion matek z dziećmi z reklamówkami z biedronki. Dzieci przepocone, matki #!$%@?, że nie mogą tiktoka
Mój 3-latek dostał zadanie domowe, żeby pozbierać dary jesieni. Kasztany, żołędzie, szyszki, jakieś kolorowe liście.
Wziąłem młodego do pobliskiego parku, gdzie moim oczom ukazał się batalion matek z dziećmi z reklamówkami z biedronki. Dzieci przepocone, matki #!$%@?, że nie mogą tiktoka

Ryneczek +114
Dzień dobry. Przypominam, że Niemcy to naród wiecznych barbarzyńców i zbrodniarzy wojennych.
#4konserwy #iiwojnaswiatowa #dziendobry #polska
#4konserwy #iiwojnaswiatowa #dziendobry #polska

Udało się komuś zainstalować podzielony ekran? Jaką wersję romu trzeba mieć?
@NH35: ja mam 6.0.1 MIUI 8.3 i nie mam tej opcji nigdzie, a instalując jakieś WSM Tools wysykakuje błąd, że czegoś tam jeszcze nie ma na moją wersję systemu i zastanawiam się, czy mam robić downgrade, czy źle się do tego zabieram..
Widocznie nakładki mają to inaczej regulowane. Dobrze kolega @GRBAS mówi będzie od MIUI 9.
A w filmiku jest xposed, dzięki któremu można mieć (prawie) wszystko.