Aktywne Wpisy
EmcePomidor2 +244
W ciągu ostatniego roku:
Piłem alkohol. Nie byłem dobrym człowiekiem. Trafiłem do szpitala psychiatrycznego na miesiąc.
A potem:
- pokonałem kompletnie depresje
- pokonałem alkoholizm
- zmieniłem się psychicznie z pomocą psychologa
- schudłem 45kg w 8 miesięcy, chudnę dalej
- uprawiam sport - boksu trochę, pływanie, siłownia
- a teraz oświadczyłem się swojej kobiecie z Ukrainy którą poznałem ponad rok temu, ona mi pomogła we wszystkim i teraz powiedziała tak
to
Piłem alkohol. Nie byłem dobrym człowiekiem. Trafiłem do szpitala psychiatrycznego na miesiąc.
A potem:
- pokonałem kompletnie depresje
- pokonałem alkoholizm
- zmieniłem się psychicznie z pomocą psychologa
- schudłem 45kg w 8 miesięcy, chudnę dalej
- uprawiam sport - boksu trochę, pływanie, siłownia
- a teraz oświadczyłem się swojej kobiecie z Ukrainy którą poznałem ponad rok temu, ona mi pomogła we wszystkim i teraz powiedziała tak
to
wolny_kot +115
Mikro mam pytanko moze madre moze glupie, nie wiem xD
www.wykop.pl/wpis/23937567/anonimowemirkowyznania-echhh-mirko-dawno-nie-miala/
Z tego wpisu mozna wywnioskowac, ze ten rozowy pasek ma bol dupy o przeszlosc seksualna jej partnera za czasow gdy sie jeszcze nie znali.
I tu moje pytanie.
Jak to w koncu jest z tym doswiadczeniem seksualnych u niebieskich? Rozowe maja #!$%@? czy nie?
Bo ja 24 letni prawik niecalujacy mocno i sam nie wiem czy sie przyznawac w razie czego czy klamac.
#rozowepaski #zwiazki #tfwnogf #przegryw
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Ja zaczynając być ze swoją różową rozmawiałem (będąc trochę podchmielonymi) o swoich partnerach i ona powiedziała, że jest dziewicą. A że zabrzmiało to jak ironia, więc odpowiedziałem to samo. Ile potem było problemów z tym... jedna rzecz, że ją oszukałem, ale to jeszcze dało się wytłumaczyć. Tego, że już mam jakieś doświadczenia długo nie mogła znieść i zrozumieć.
Według mnie fajnie jest "mieć"
@malachite: To.
A różowy z przytoczonego wpisu ma słuszny ból dupy bo została okłamana w ważnej dla niej kwestii.
Zaakceptował: sokytsinolop
Postaw się w jej sytuacji, pytasz np. niebieskiego czy kiedyś korzystał z roksy, mówi że nie. Po roku wychodzi na to że jednak zanim Cię poznał to poszedł raz na dziwki.
Przykład celowo przejaskrawiony, równie dobrze mogłabyś go zapytać czy jadł kiedyś szpinak - najważniejsze w tym wszystkim jest to że zostałaś okłamana, tak samo jak OPka tamtego wyznania - "Przez ponad 9 miesięcy byłam
Istotą tamtego wpisu i słusznego bólu tylnej części ciała różowego jest kłamstwo.
Problemem tamtego wątku ciągle jest zatajanie prawdy przed ukochaną osobą - tak się chyba nie buduje trwałego związku, prawda?
"Od początku związku wiedziałam, że mój niebieski miał dwie partnerki seksualne przed sobą, z czego jedna była typową one night stand. Bardzo mi to przeszkadzało, ale mówił, że to było krótko po 18tce (teraz ma 20) i naprawdę tego żałuje. Wybaczyłam mu to."
Przepraszam bardzo, ale co ona mu miała wybaczać? Nie byli wtedy razem. Ona jest chorobliwie zazdrosna o coś co wydarzyło się