Aktywne Wpisy
artur-klocek +53
Jak teraz się czujecie "fajnopolacy"? Jak się czujecie wyborcy PO, 2050, PSL i Lewicy?
#bekazlewactwa #wojna #ukraina #polska #rosja #granica #wojsko #bekaztuska #polityka
#bekazlewactwa #wojna #ukraina #polska #rosja #granica #wojsko #bekaztuska #polityka
Ja wiem że każda rodzina ma własny przepis na zupę cytrynową ale uważam że tradycyjny przepis mojej babci jest najlepszy.
Oczywiście ta lista jest absurdalna bo nie ma na niej solnika.
#heheszki #gotujzwykopem #jedzzwykopem #jedzenie
Oczywiście ta lista jest absurdalna bo nie ma na niej solnika.
#heheszki #gotujzwykopem #jedzzwykopem #jedzenie
@Dzyszla pomożesz dociec prawdy?
Jedzie "T" koło mnie, dojeżdżamy do korka i nagle bomby.
Znam takie sytuacje z psiarskimi, że walą w #!$%@? bo "łuni władza" i korek nahle to daj Heniu sygnała... i strasznie mnie to #!$%@?.
Kogo zapytać o dyspozycję użycia "uprzywilejowania"?
W razie co mam nagranie.
Nie masz prawa do użycia sygnałów, to ich nie używaj.
Ja w poście pytam o zasadność, a nie piszę, że nie mogli.
Co za jeżozwierz.
Kierowcy będący świadkami takiego walenia po rogach przy następnej okazji będą dość opieszali usuwać się z drogi, "bo przecież pewnie znowu #!$%@? korek i #!$%@? się stać nie chce".
I to jest najbardziej groźne, że przestanie się reagować natychmiastowo na "bomby", bo każdy będzie myślał że przesadzają i w korku im się
Żarty żartami, ale to śmieszne nie jest.
Nienawidzę sytuacji kiedy ktoś pod pozorem ratowania życia uprzyjemnia sobie pracę.
Dzwoniłem przed chwilą do Meditrans - bardzo rzeczowy Jegomość powiedział mi, że ciężko ustalić jeśli nie ma firmowego logo, że mogli mieć nagłe wezwanie itd.
Pozytywnie mnie zaskoczył ten Pan umiejętnością rozmowy - to rzadkość. Nie dociekałem dalej bo to był chyba numer jego kom i