Wpis z mikrobloga

#drwho
Zaczynam nowy sezon i jestem zawiedziony. Była Amy Pond, była piękna Clara, a teraz musieli dać... Murzynke z wielkimi warami robiącą co chwile głupie miny w dodatku lesbijkę co jest na siłę pokazywane co parę scen.
Dr who quo vadis
  • 5
@psychku: to jest Doctor Who, zawsze taki był. Jak nie zauważałeś to twój problem. Ja uwielbiam nową towarzyszkę, wprowadza trochę więcej luzu, po pompatycznych story arcach z wyżej wymienionymi przez ciebie. Nie widzę też nic na siłę. Gdyby to było zwykłe flirtowanie postaci heteroseksualnej, to pewnie byś nie narzekał. Lubię ten sezon za to, że pokazuje ile fanów DW w Polsce to rasiści i homofoby ( ͡° ͜ʖ ͡
@Rience93:
Martha mi nie przeszkadzała, bo może była bardziej naturalna. Ta nowa mnie denerwuje. Nie lubie homosiów i pokazywania na siłę ich orientacji i tyle. Niedługo zagra muslim ze swoją 10 letnią żoną i powiedzą inni, że jesteś nietolerancyjny w stosunku do innych wyznań.
@psychku: Nie pasuje? Nie oglądaj. Clara drażniła mnie na tyle mocno, że nie byłem w stanie obejrzeć więcej niż dwa odcinki. Nie jestem zatwardziałym fanem serialu, więc pominąłem resztę serii z Clarą.