Aktywne Wpisy
kontophone +269
daro1 +2
Jakie są Wasze doświadczenia z jazdą małym samochodem miejskim w segmencie A lub B z silnikiem benzynowym 1.0 - 1.2 na długich trasach? Mam tu na myśli jazdę drogą ekspresową albo autostradą kilka godzin i setki kilometrów. Mam VW Polo 9N z silnikiem 1.2 12V w benzynie z 2003r i tylko tak się zastanawiam co by się stało z silnikiem gdyby przez parę godzin jechać z prędkością 100-120km/h drogą ekspresową? Autostradą to
TL:DR
Ruchać mi się chce, a dziewczyna mi nie daje, ale od początku.
Jestem, a raczej byłem typowym mirkiem. Grubasy, z ryja mocne 2/10 ogólnie dramat, jakiś czas temu wziąłem się za siebie i wyszło nawet nieźle. Laski na mnie lecą, fiestę zamieniłem na porządnego suva, ryj się poprawił, ciało też i postanowiłem sobie te wszystkie lata piwniczenia odbić. No i guzik się udało. Na samym początku poznałem ją, moja obecną ! dziewczynę i guzik wyszło z dalszej zabawy bo się zakochałem. Ona mnie też kocha, ale jest dziewicą, a ja mam duże parcie na sexy i nie jak nie mogę przemówić jej do rozumu, że to nie moja zachcianka. Po prostu mam cholerne parcie na seks i regularnie zakładam Tindera na nowo, żeby poznać jakąś łatwą laskę. Nie chcę zdradzać swojej, bo to dobra dziewczyna, taka przyszła żona, ale mam taką potrzebę, że #!$%@?. Co robić? Zdradzić? Zostawić? Rozmowa z nią nic nie dała! Postawić ją pod ścianą, że albo seks albo koniec? Co robić? Naprawdę ją kocham i nie chce jej tracić, ale z drugiej strony nie panuje nad tą potrzebą. Jeszcze bardziej dobija mnie fakt, że z nią miałem pierwsze doznania seksualne wogóle, a ona przede mną kogoś już miała :( Co z tym zrobić?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Shyvana
Co robić?
Komentarz usunięty przez moderatora
@AnonimoweMirkoWyznania: #!$%@? to xD
@AnonimoweMirkoWyznania: skąd możesz to wiedzieć, skoro nawet nie zamoczyłeś? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AnonimoweMirkoWyznania: Aha? xd
@AnonimoweMirkoWyznania: właśnie w tym leży Twój problem, bo nie zdajesz sprawy, że ona musi to czuć, że jesteś odpowiednim partnerem dla niej, żadne przekonywanie nic Ci nie da, musisz wpływać na sferę uczuciową
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: zostaw ją. Gdyby Cię kochała nie miałaby takich oporów. Zakładając że nie ma 12 lat ;)
Nikt nie mówi, że osoba która miała kontakty seksualne jest "niewinna". Piszesz o dwóch różnych rzeczach, traktując je jako jedno. Co jest oczywiście błędem.
@AnonimoweMirkoWyznania: niedowartosciowane ego
Po prostu mówienie na kogoś, że jest dziewicą w momencie, gdy nabyła już jakieś doświadczenie seksualne wprowadza delikatnie mówiąc... pewien dysonans poznawczy. Tyle, co tu drążyć?