@Xavax: po prostu wrzucić do gara z solą, ugotować tak żeby było miękko twarde nie rozlatujące się, polać masełkiem z czosnkiem i jeść. @Mzil: xDD nie no złe nie są, ale cena do sensu jedzenia jest z dupy.
@Xavax: umyć, jeżeli są grube to obrać... jeżeli cieniasy to tylko umyć... dolną część ułamać tak na wyczucie, to co jest twarde ... jest klila sposobów.. 1... taki polski domowy obiad ziemniaki... kawałek mięsiwa szparagi i na szaragach jajko sadzone.. tak żeby się po nich rozlało .. będą wtedy się fajnie zaprzyjaźniać... 2... upieczone w piekarniku, ja lubie w szynce szwarcwaldzkiej... 3... lub np na grillu sól pieprz dobra oliwa.. 4....
Umyłem, wysuszylem i końcówki odkroiłem. Na folii aluminiowej położyłem, solą, pieprzem obkruszyłem. Oliwą i limonką wszystko sprytnie pokropilem, i do pieca na 20 minut Zielonki włożyłem... Wyszły średnio ( ͡°ʖ̯͡°)
@Xavax: Może po prostu nie lubisz. Często się wydaje, że to co droższe i niby wykwintne to musi być mega w smaku. A to jak z owocami morza, kawiorem, truflami.. niekoniecznie..
Nigdy tego nie tykalem.
#gotujzwykopem #warzywa #pytanie
źródło: comment_1X2pVoLMdVaMpvSKbDPRsP5dRUuMFc8g.jpg
Pobierz@Mzil: xDD nie no złe nie są, ale cena do sensu jedzenia jest z dupy.
Umyłem, wysuszylem i końcówki odkroiłem. Na folii aluminiowej położyłem, solą, pieprzem obkruszyłem. Oliwą i limonką wszystko sprytnie pokropilem, i do pieca na 20 minut Zielonki włożyłem...
Wyszły średnio ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: comment_0ytu88iDqewYMY0AUjoQ1kN5AvtQOK9p.jpg
Pobierz