Wpis z mikrobloga

@ultek: błyskawice są najgorsze :p mnie za to wkurza, że będąc na prowadzeniu dostaje w niby losowaniu w 90% banana lub monetę - nuuuda. Ej Mirki a jak to jest, że każda z postaci nie ma tych samych parametrów co inna? Da się to jakoś sprawdzić? Porownywalismy dziś z różowym i na tych samych sprzetach miała zupełnie inne statystyki. Ostatnia rzecz - co daje danie gwiazdki danej mapie? Tj. po jeździe
@ultek: blue shella można rozwalić głośniczkiem, ale cięzko jest go dostać będąc pierwszym, jest sposób na uniknięcie niebieskiego poprzez posiadanie grzybka/złotego grzybka, ale to jest tak małe okno między klatkami animacji, że trzeba mieć to wyćwiczone kiedy trzeba ich użyć ;p
@ultek: w tym filmie jest o tym mniej więcej powiedziane, większość przykładów jest totalnie z dupy i praktycznie niemożliwa (tak jak rakieta albo gwiazdka), ale jest tam trochę o głośniczku i tych boostach z grzybków. Pomijając, że filmik idealnie 10 minut, żeby było więcej reklam :D
serekenha - @ultek: w tym filmie jest o tym mniej więcej powiedziane, większość przyk...
ja póki co do online nie podchodze :-) zrobilem singla 50tki, mowie fajnie spoko ide pokarać online, dotarlem ofc ostatni i wrocilem trenowac. Nigdy nie gralem w zadnego mk wcześniej wiec mi pewnie troche zejdzie zanim opanuje te drifty i mapki. Z innej beczki moja różowa która nie gra sama z siebie nigdy to o mk8 zagaduje pierwsza :-) btw w online jaka moc pojazdow jest ustawiona?
@silverherb: moja różowa ma dokładnie tak samo! Tylko w wiedźmina chciała grać ale tam to tylko fabularnie, a jak były w walki to mi odezwała pada :) tutaj mogę z nia grać non stop :)
a da sie cos poradzic na tego żółwia co orbituje zanim jebnie? (niebieski?)

@ultek: jak masz odpaloną gwiazdkę to nic Ci nie zrobi, jak masz doniczkę z piranha plant to też zeżre (niepotwierdzone, mam wrażenie że raz coś takiego widziałem) i wspomniany głośniczek.