Wpis z mikrobloga

No to ten, hehe, jeszcze raz ja.

Walne #it #informatyka.

Rozmowę skończyłem po 1,5h na parę pytań (2) nie odpowiedziałem (bo jestem totalnym kretynem i niedorozwojem).

Ogólnie w skali zmalau/urus to raczej urus (dobra skala @adamant_axe).
Różowa jutro podpyta czy coś wiadomo itp. a co do mojego stresu to jak zawsze był nieuzasadniony (chociaż podobno po rozmowie można było do mnie mówić per buraczke).

Dzięki za poparcie i coraz bardziej mam wrażenie, że na mirko jest nie tylko patologia od daniela albo innych rafonixów

EDIT: Zaraz zawołam ponownie bo dałem dupy i źle skopiowałem link () + @Webanti
  • 12
Wołam przez MirkoListy plusujących ten wpis (21)

Dodatek wspierany przez Cebula.Online

Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen

Uważasz, że wołający nadużywa MirkoList? Daj znać @IrvinTalvanen

! @BarszczykZuszkami @dogmeat @ChempyTuj @happihappi @koxok @rotero @Seeker @Enema_Lover @qbicone @Makro1993 @yskra @wykopowypixel @MagnaPomerania @niggerinthebox @gingerbread @kuskoman @SzCzoteckY @ardahaal @pop_up @mrxerq
@rotero: @przepelnieniebuforu: Ogólnie pierwsza cześć to była typowa przepytywanka z mojego CV czyli pytania w stylu czemu takie zainteresowania, a jak to było w poprzednich firmach, jakie są Twoje oczekiwania itp.

Cześć druga czyli techniczna.
Tutaj były pytania o to co robiłem, jak robiłem, czym robiłem. Burpy, zapy, nmapy, metasploity czy inne topteny ;)