Aktywne Wpisy

marian-stefan +325
Nie wszyscy przeglądają główną (znalezisko: link ) więc wrzucę również tutaj. Ukr pobił przynajmniej dwóch Polaków w Katowicach. Nagrania załączyłem w komentarzach.
Jednego uderzył, gdy Polak nawet się nie bronił, a drugiego z partyzanta od tyłu, gdy zaatakowany szedł na przejściu dla pieszych. Po ataku, na końcu filmiku zaczepia kolejną losową osobę i pyta, czy jest z Polski. Na odpowiedź "nie" stwierdza "to zajebiście".
Może nagłaśniając sytuację uda się zidentyfikować ukraińskiego "gieroja"
Jednego uderzył, gdy Polak nawet się nie bronił, a drugiego z partyzanta od tyłu, gdy zaatakowany szedł na przejściu dla pieszych. Po ataku, na końcu filmiku zaczepia kolejną losową osobę i pyta, czy jest z Polski. Na odpowiedź "nie" stwierdza "to zajebiście".
Może nagłaśniając sytuację uda się zidentyfikować ukraińskiego "gieroja"

tojapaweu +24
Najbardziej patologiczne pytanie jakie słyszę przy sprzedaży: a dlaczego Pan sprzedaje? Najlepiej jak jest jeszcze uargumentowane, no bo ma Pan go tylko rok.
U nas jest taka mentalność, że jak już się kupuje auto to niech będzie na całe życie aż pójdzie na złom na żyletki. Mam 28lvl, kupuje sobie auta żeby nimi pojeździć i jak mi się znudzi to zmieniam na inny, co to za pytanie idiotyczne.
#januszebiznesu #motoryzacja #samochody #
U nas jest taka mentalność, że jak już się kupuje auto to niech będzie na całe życie aż pójdzie na złom na żyletki. Mam 28lvl, kupuje sobie auta żeby nimi pojeździć i jak mi się znudzi to zmieniam na inny, co to za pytanie idiotyczne.
#januszebiznesu #motoryzacja #samochody #

Macie jakieś lepsze propozycje? Zapraszam do dyskusji
ahh, i zapomniałem o 'wymaganiach'
- max 15'6
- mile widziany dysk ssd
- procesor wysokonapięciowy
- najlepiej matowa matryca
- system w zestawie
- z takich bajerów to chciałbym podświetlana klawiaturę
Asus GL553VD z i5-7300hq, GTX 1050 4GB vram, 8GB ramu, matową matrycą full hd IPS(nawet niezłą), windows 10 za 3000-3500 zł na allegro/olx, laptopy z playa i radzę się pośpieszyć, bo play już je wycofał z oferty, więc liczba ogłoszeń będzie spadać.
Jest to najlepsza propozycja i w zasadzie jedyna słuszna opcja, więc zamykam temat. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Według Notebookcheck Asus VX5-591G oceniany jest na 85%, w porównaniu do tego co polecił Pustulka. Wiem, bo zajrzałem w tej chwili.
źródło: comment_oQmurAIVojua4pYhCe0Zte033DYGP3iV.jpg
PobierzAsus, Acer, Lenovo jeden pies, w tej kategorii cenowej jeśli chodzi o jakość wykonania. To nie klasa biznesowa.
Tu masz recenzję poprzedniego Asusa, tylko że 17"
A tu wideo-recenzja tego Acera.
Wersja z 1060 oceniana jest już na 85%.
http://www.play.pl/telefony/asus/asus-rog-gl553-i5-e3372/
za niedługo powinny się też pojawić acery i delle:
http://www.play.pl/telefony/tablety/