Wpis z mikrobloga

@jilicat To zależy od Twojej fantazji :) Nie wiem co chcesz robić ale może znajdziesz jakieś miejsce do spania po 30 zl, no albo jakiś Mirek Cię przenocuje i nakarmi (chyba była taka strona, że podawał się termin i były jakieś takie miejsca gdzie można się u kogoś przespać i zjeść).
@jilicat: Ukraina-> Lwów, Użhorod, Mukaczewo. Do Przemyśla pociągiem, z przemyśla do Medyki bus, granica- Lwów marszutka, Lwów- Użhorod-Mukaczewo pociągi. Noclegi masz w hostelach za 12-15 pln za noc we wspólnych pokojach.

Praga/Budapeszt/Wiedeń -> dojeżdżasz za grosze PolskimBusem, hostele masz za 40-50 pln za noc więc budżet Ci się napnie.

Górskie schroniska w Polsce-> pomysł dobry, tylko pogoda teraz nie sprzyja.

Kiedy jedziesz?
@Kir91: porobiło mi się w życiu i chce jak najszybciej po prostu rzucić się w wir podróży, bo wiem, ze to pomaga. Jutro muszę być na studiach i praktycznie do przyszłej środy mam wolne. Praga Budapeszt Wiedeń juz zaliczony, Ukraina dobry pomysł dziękuje,przemyśle:)
@jilicat: no to jak masz paszport, to się nie zastanawiaj. Nie wiem co w podróżach cenisz, ale na Ukrainie znajdziesz wszystko-> jak chcesz się lenić, zajadać i zapijać to Lwów, jak chcesz góry to wal w Ukrolskie bieszczady, jak morze to Odessa, a jak hisotria i kultura to Kamieniec, Chocim, Zbaraż, Zaleszczyki.
gdzie mogę udać sie w samotna podroz

@jilicat: To już nie byłaby samotna podróż :P

Tak czy owak, ale w przyszłą sobotę, a teraz na zlot podróżniczy pod Tarnowskie Góry (czwartek-niedziele).