Aktywne Wpisy
Nie mam pojęcia co robić, różowa od roku pracuje w mniejszej firmie gdzie od samego początku podbija do niej jeden "kierownik". Tak jak na początku było to stosunkowo delikatne czyli zagadywanie na przerwie czy zapraszanie na kolacje, tak z czasem zaczął się mocno rozkręcać. Różowa oczywiście poinformowała go, ze nie jest zainteresowana bo już z kimś jest, ale do chłopa najwidoczniej to nie dociera bo co jakiś czas znowu probuje. Raz na
Kapitalista777 +216
Peowcy w partyjnej ekstazie - zasrali cały Wykop, bo Joński zadał świadkowi tendencyjne, pozamerytoryczne pytanie. W sumie ich poziom.
Ludzi bardziej rozgarniętych interesuje kiedy wreszcie Joński wytłumaczy się ze swojego zaangażowania w rosyjską operację specjalną na polskiej granicy.
#polska #wojna #ukraina #4konserwy #bekazlewactwa #ciekawostki #polityka
Ludzi bardziej rozgarniętych interesuje kiedy wreszcie Joński wytłumaczy się ze swojego zaangażowania w rosyjską operację specjalną na polskiej granicy.
#polska #wojna #ukraina #4konserwy #bekazlewactwa #ciekawostki #polityka
Siemanko siłacze ( ͡° ͜ʖ ͡°) mam do was pytanie odnośnie klatki piersiowej. Od kilku miesięcy uczęszczam na siłownię co wyraźnie procentuje. Mam jednak pewne wątpliwości co do moich mięśni klatki piersiowej. Otóż połączenie klatki u dołu na mostku praktycznie nie istnieje. Da się wymusić rozrost tkanki w tamtym miejscu czy jest to uwarunkowane genetycznie? Zdjęcie w komentarzu.
@agent_tomek co takiego okropnego tu widzisz ( ͡° ͜ʖ ͡°)?
1. dobry plan fbw
2. dieta
3. redukcja
4. masa
W sumie chciałem się już rozpisać ale do czego zmierzasz :D pytałem tylko o dół klatki przy mostku. Jeśli faktycznie będzie dało się to wypracować to się cieszę. Widziałem wiele zdjęć ludzi z potężną klatką, a jednak niemających tego środka ( ͡° ʖ̯ ͡°). Co do jedzenia to nie jestem z siebie
Komentarz usunięty przez autora
Pytanie zadaję czysto profilaktycznie. Cały czas mało wiem i staram się tą wiedzę powiększać.
A sam plan treningowy konkretnie wyszukany nie jest. Robie po jednym ćwiczeniu na każdą partię z wyjątkiem ud (jeździłem na rowerze parę lat, uznałem że poprawie