Wpis z mikrobloga

#mikrokoksy #mirkokoksy
Siemanko siłacze ( ͡° ͜ʖ ͡°) mam do was pytanie odnośnie klatki piersiowej. Od kilku miesięcy uczęszczam na siłownię co wyraźnie procentuje. Mam jednak pewne wątpliwości co do moich mięśni klatki piersiowej. Otóż połączenie klatki u dołu na mostku praktycznie nie istnieje. Da się wymusić rozrost tkanki w tamtym miejscu czy jest to uwarunkowane genetycznie? Zdjęcie w komentarzu.
  • 28
  • 0
@odwrocone_ytrewq no dopiero 5 miesiąc jak chodzę na silke. Aż żałuję że nie zrobiłem zdjęcia /przed ( ͡° ͜ʖ ͡°). Zobaczymy w takim razie. Po prostu boje się ze klatka będzie rosnąć wszędzie a tam pozostanie pusty mostek.
  • 0
@odwrocone_ytrewq marzy mi się właśnie to zamknięcie na dole mostka żeby była pełna. Mam trochę #!$%@?ą genetyke jeśli chodzi o sylwetkę i strasznie irytuje mnie myśl że nie będę w stanie tego wypracować ( ͡° ʖ̯ ͡°). Liczę na to ze będzie Gut ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@agent_tomek co takiego okropnego tu widzisz ( ͡° ͜ʖ ͡°)?
  • 0
@odwrocone_ytrewq :DD #!$%@?ą mnie moje talerze biodrowe, wolałbym być węższy u dołu. Poza tym jestem #!$%@? karzeł i chce mieć chociaż ciało jak trzeba. Jak zwalczyć skinny fat? Myślałem ze tego się za bardzo nie da pokonać.
  • 0
@Cojestpiec planem trzymam się na FBW. Na zmianę robie dwa treningi żeby się nie porzygać :x
W sumie chciałem się już rozpisać ale do czego zmierzasz :D pytałem tylko o dół klatki przy mostku. Jeśli faktycznie będzie dało się to wypracować to się cieszę. Widziałem wiele zdjęć ludzi z potężną klatką, a jednak niemających tego środka ( ͡° ʖ̯ ͡°). Co do jedzenia to nie jestem z siebie
@cl_master: Pokaż mi plan naprawdę, ja jestem w stanie teraz już stwierdzić, że źle ćwiczysz i źle jesz dlatego szukasz jakiś problemów, których nie ma. Jak będziesz miał 3 lata stażu ciągłego treningu z głową i trzymania diety to możesz mówić o mankamentach w sylwetce. Serio, początki na siłowni to jest ciągły progres. Jeżeli już teraz masz problemy, to coś robisz źle. 5 miesięcy to jest kupa czasu i gdybyś robił
  • 0
@Cojestpiec nie mam problemów :). Widzę ciągły progres. Szczerze przyznam że trochę i naciągnąłem te 5 miesięcy z uwagi na przerwę w trakcie sesji i po niej która wyniosła łącznie 4 tyg.
Pytanie zadaję czysto profilaktycznie. Cały czas mało wiem i staram się tą wiedzę powiększać.

A sam plan treningowy konkretnie wyszukany nie jest. Robie po jednym ćwiczeniu na każdą partię z wyjątkiem ud (jeździłem na rowerze parę lat, uznałem że poprawie