Wpis z mikrobloga

@desygnat: do 700 zł nie dostanę niczego nowego na iOS ;) Poza tym, mame od początku smartfonowego szału tylko Android, średnio lubi zmiany (skoro od 30 lat pracuje w tym samym zakładzie pracy, to coś w tym jest ( ͡° ͜ʖ ͡°) ).
@Papasanbaba miałem lumie 1020 przez dwa lata. Póki nie wlaczyles przeglądarki albo aparatu to po menu było szybkie. Teraz mam androida i nie żałuję zmiany. Android naprawdę poszedł do przodu i nawet na tanich nowych telefonach działa bardzo fajnie
@jurny_juhas no nowe pewnie nie;p kup jakieś Xiaomi albo samsunga. Byle nie redmi note 2 bo bateria słaba jak barszcz. Jakbyś zamawiał z Chin to w tej cenie więcej modeli można kupić bo
@desygnat: Ja miałem HTC z Windows phone 7 i działał super, przeglądarka itd. też więc nie rozumiem problemów jakie miałeś. Moim zdaniem największa wada to była mała ilość aplikacji. Sam też jadę na Androidzie, ale na prawdę miło WP wspominam, gdyby nie fakt że potrzebuje jednak trochę więcej od smartfona to pewnie bym przy nim został.
@Papasanbaba mi brakowało apek i gorzej działał niż android. Raz napisałem całe litanie moich żali na WP xd najbardziej wkurzala mnie przeglądarka. 10 razy dziennie przestawala działać. Pamiętam, że przeszedłem na WP bo miał być taki stabilny, a był u mnie mniej niż wówczas android. Może win 7 był ok, ale win 8 na telefonach nie był zbyt dobry. Największą dla mnie porażka było to że aplikacje Microsoftu były lepsze i bardziej
@desygnat: No mi śmigało zajebiście, tylko potem ms zaczął #!$%@?ć akcje typu brak skype na wp7 ( mimo że wcześniej był ) i ogólnie zaczął mocno sztucznie postarzać produkt. No i wrzucanie muzyki przez Zune to była udręka. Teraz mam Androida i w sumie to jestem mało zadowolony bo często #!$%@? i nie działa jak trzeba, ale przejdzie. Z iOSa też korzystałem w Iphone 4 i w sumie ten OS mi