Aktywne Wpisy
JanuszKarierowicz +698
Raczej każdy zdrowy na umyśle zgodzi się że winę te zajście ponosi nożownik który najpewniej grubo za to beknie, co nie zmienia faktu że z ofiary również można cisnąć pompę bo zachowała się jak ostatni przygłup xD gość gdyby odpuścił, odszedł, nie prowokował tego odpada z nożem to najpewniej grałby sobie teraz w csa i jadł czipsy i batony, a tak walczy o życie w szpitalu
Trochę trenowałem różne sporty i systemy
Trochę trenowałem różne sporty i systemy
Mega_Smieszek +902
Pamiętacie tego skurczysyna? xd
Następny fizyk smoleński jak @krzychol66 #polityka
czyli przyznajesz rację @wolodia który stwierdził że TU204 który leciał wolniej skosił las bo leciał wolniej gdyż podchodził do lądowania , natomiast TU154 który leciał szybciej skosił tylko kilka gałęzi bo leciał szybciej gdyż właśnie
@theromanpolan: Protip: prędkość to wektor. Istotne jest nie tylko ile ale w jakim kierunku.
Poza tym sama trajektoria lotu była inna.
Tylko nie wykręcaj się , wklej go tutaj.
Ja się bardzo dziwiłem, że podałeś grubość drzew na 30-40cm, taka sama grubość jak smoleńskiej brzozy, ale widzę że nagiąłeś fakty pod z góry upatrzoną przez ciebie tezę.
ps. co to znaczy dość cienkie drzewa ? ile to cm ?
ps2. i gdzie ten link do źródła ? mam ci uwierzyć na słowo że gdzieś na jakimś forum wyczytałeś
Ja pisałem o młodniku, o którym przeczytałem w informacji na forum lotniczym. Przemawiają też za tą wersją uszkodzenia samolotu, bo choć były poważne nie doprowadziły do całkowitego jego zniszczenia.