Wpis z mikrobloga

@Talluviel: Wszędzie? Co krok to jakiś lumpeks. Może musisz zacząć patrzeć w bok, a nie tylko przed siebie? Poza tym nie podałeś nawet w jakim rejonie miasta chcesz szukać, a nie sądzę, żebyś był w stanie przejechać 10 km tylko po to, żeby pogrzebać sobie w ubraniach.
  • Odpowiedz
  • 0
@Catttana Nie jestem nawet z Krakowa, dlatego nie orientuje się za bardzo i pytam :) U siebie znam większość, ale nie w swoich rejonach ani jednego. Celuje w okolice Debnik, Czerwonych Maków, w Nowej Hucie znam w okolicach Mistrzejowic. Nie mam czasu żeby chodzić po obcych osiedlach i się rozglądać za ciucholandami.
  • Odpowiedz
@Talluviel: Na Kazimierzu jest ich kilka, przy Krakowskiej są przynajmniej 3 (naprzeciwko siebie przy skrzyżowaniu Krakowskiej z Józefa i po drugiej stronie ulicy dwa). W największym wybór jest mega duży ale ceny potrafią być różne, ostatnio chciałem tam kupić najzwyklejsze krótkie spodnie na siłownie i kobieta przy kasie policzyła mnie za nie 12 zł. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Talluviel: Roban obok Teatru Bagatela, na Św. Filipa są chyba ze 3, na Krótkiej też jest (przecznica z Filipa), później to Długa, Szlak - pewnie gdzieś w okolicy jeszcze są, ale te najczęściej mijam i dlatego do nich zaglądam.
  • Odpowiedz
@Talluviel:
Grzebaki z serii SMOK - brzozowa, zwierzyniecka, w bramie na starowislnej
Flaming SH, perełki ale drogi (starowiślna)
ul. Długa - po prostu się nią przejdź.
Lumpeks koło miodowej [F.H.U. DAWO], mój ulubiony dawo (starowiślna)
BIGA outlet - niedaleko parku lotników, strasznie duży, ale mało fajnych rzeczy
Artus94 - aleja 29 Listopada 94 - ogromna hala
  • Odpowiedz
@Talluviel: Jak celujesz w najniższą cenę, kosztem grzebania w nieciekawych rzeczach by znaleźć perełkę - polecam Artus94 na al.29 listopada. Masz tam 4 sale: wycena (od 20-30 zł wzwyż), hala z ceną za 12zł/szt (12x2 w przypadku płaszczy, butów), hala z ceną 18 zł/szt (18x2), i sala za 2zł szt (4zł w dniu dostawy) - tą ostatnią polecam. Można znaleźć perełki zupełnie bez wad, częściej jednak z jakimś defektem -
  • Odpowiedz