Aktywne Wpisy
Ja mam pytanie do zwolenników k2/ bk0 a szczególnie podatku od kolejnych posiadanych nieruchomości.
Bk2 przyniósł wzrost cen wynajmu i mieszkań o X%
bk0 tak samo #!$%@? gospodarkę.
Teraz mówi się o podatku od kolejnej nieruchomości. Moje pytanie brzmi, skąd macie pewność ze osoba mające 3-4 nieruchomości mająca z wynajmu lekką ręką 10-12k nie przerzuci kosztów podatku na wynajmujących? Bo mieszkanie w centrach dużych miast to inwestycja i nie będzie mu się
Bk2 przyniósł wzrost cen wynajmu i mieszkań o X%
bk0 tak samo #!$%@? gospodarkę.
Teraz mówi się o podatku od kolejnej nieruchomości. Moje pytanie brzmi, skąd macie pewność ze osoba mające 3-4 nieruchomości mająca z wynajmu lekką ręką 10-12k nie przerzuci kosztów podatku na wynajmujących? Bo mieszkanie w centrach dużych miast to inwestycja i nie będzie mu się
Co się stanie po wprowadzeniu dodatkowego podatku dla osob które mają 2 lub więcej nieruchomości?
- Ceny zmaleją, będzie wysyp tanich mieszkań 28.0% (33)
- nieznaczny wzrost sprzedaży pustostanów 25.4% (30)
- przerzucenie podatku na wynajmującego 46.6% (55)
mango2018 +154
To jak dziś zagłosowała #konfederacja , nie ma absolutnie żadnego znaczenia, bo jakie znaczenie może mieć głosowanie, w którym twój głos nic nie znaczy?
Jestem przekonany, że gdyby PiS+Konfederacja razem mieli większość, to dziś byśmy usłyszeli kwieciste i piękne wystąpienie Mentzena o konieczności chronienia polski przed eurokołchozem, o konieczności chronienia Polski przed lewicą, o konieczności chronienia dzieci przed skrajnie szkodliwą ideologią LGBT, o tradycji i wartościach chrześcijańskich i mimo, że nie zgadzają
Jestem przekonany, że gdyby PiS+Konfederacja razem mieli większość, to dziś byśmy usłyszeli kwieciste i piękne wystąpienie Mentzena o konieczności chronienia polski przed eurokołchozem, o konieczności chronienia Polski przed lewicą, o konieczności chronienia dzieci przed skrajnie szkodliwą ideologią LGBT, o tradycji i wartościach chrześcijańskich i mimo, że nie zgadzają
#syria
Komentarz usunięty przez autora
Chcesz powiedzieć że amerykanskie służby nie sprawdzają kongresmenów czy są rosyjskimi agentami? Masz widze lepsze informacje niz sluzby amerykanskie( ͡° ͜ʖ ͡°)
Cóż za zmysł taktyczny u tego Assada. Przejrzałeś go skubańcu
Ale coś może być na rzeczy. Tu jest jakiś większy geniusz Assada.
1. Nie używaj broni chemicznej, aby robić zamieszanie na tyłach wroga wtedy gdy ci jest najbardziej potrzebne, czyli kiedy przegrywasz.
2. Zrzucaj broń chemiczną, gdy już wygrywasz i nie jest ci ona potrzebna, ryzykując odwet światowych mocarstw typu garść tomahowków lub boots on the ground.
3. ?
4. Profit
2atqkujesz bronią chemiczną.
3 zamieszanie na tyłach wroga
4 wznawiasz ofensywę
5 przełamujesz tyły wroga i zdobywasz teren
6 USA pokrzyczą , ostrzelą
7 rosja cię chroni więc interwencji nie masz
8 Profit
I że teraz czas gra na korzyść Assada i ma już dużo sił które może przerzucać, typu 5 korpus.
Ale widocznie warto ryzykować interwencją czy ostrzelaniem tomahawkami dla przyspieszenia ofensywy.
A tak w ogóle to przecież ofensywa zatrzymała się po tych rewelacjach o chemicznym ataku. Rosja wstrzymała ataki.
Coś się nie klei.
@Sniper12: Te punkty nie miały żadnego przełożenia na rzeczywistość, bo jak już to przez to całe zamieszanie rządowi stracili Maardas, a rebelianci znowu odzyskali grunt pod nogami w Hamie.