miej kuzyna dauna #!$%@? matce 50zł z kieszeni za gówniaka na wakacjach matka #!$%@?, robi dym, mówi, że to ty zwal winę na kuzyna dauna daun nie zaprzecza przyznaj, że poszliście do sklepu i kupiliście za te pieniądze słodycze i smakołyki daun nie zaprzecza matka przytakuje, kradzież uchodzi płazem, bo kuzynek biedny od tamtej pory opracowuj plan twój kuzyn chodzi do ośrodka pomocy społecznej i tam ma jakieś zajęcia #!$%@? muje z innymi daunami skończ studia pozwalające na opiekę nad daunami traf do ośrodka z twoim kuzynem daunem, zapoznaj się z jego daun-kolegami ucz ich, że zło jest dobre na próbę pójdźcie #!$%@?ć żabkę ze słodyczy i dwóch piw akcja udana, dauny się nauczyły w międzyczasie organizuj drobne kradzieże, parę razy złapali co niektórych niesfornych daunów, ale uchodziło im to na sucho dauny oficjalnie przeszkolone zaplanuj napad na bank wraz ze swoją zgrają daunów było ciężko, ale dauny dały radę, ja kierowałem auto a oni wbiegli do banku i wyciągneli kilkadziesiąt tysięcy euro miasto w europie, nie powiem więcej, bo stalk po wszystkim wracajcie do ośrodka dyrektorka myśli, że jeździmy na wycieczki i jak gdyby nigdy nic prowadź zajęcia i zabawy, masaże i fizjoterapeutyke, inne terapie dauny siedzą cicho, nikomu się nie chwalą niektórym daunom wypisz kwit o sprawności do życia społecznego, zleć im znalezienie pracy oczywiście byłem ich opiekunem, który ich odwiedzał i dowiadywał się jak sobie radzą, oceniając i prowadząc rozmowy i badania, przy okazji dając kolejne zlecenia, zagrażając, że nie będą mogli przyjść na terapie światełkami czy na skorzystanie z fotela masującego który był ufundowany ze środków unii xD parę ostatnich spraw napad na lombard jeden daun wypatrywał psów, drugi #!$%@?ł babkę złapali ich, wypuścili, bo żółte papiery #!$%@? przez jednego z daunów, liczącego hajs w organizacji zaczynającej się na wo a kończącej na śp, grubych szekli ze średnio-dużego miasta zafałszował kwity niestety wpadł, bo akurat mój plan miał parę wad, dauna wypuścili, bo to #!$%@? daun z żółtymi papierami, po porozumieniu oddał całą kasę i dzięki temu media tego nie nagłośniły głośna sprawa ostatnio: jeden z nich dostał pracę ochroniarza konwoju planuj przez rok jego kradzież kasetek z pieniędzmi 8 mln zł do tej pory go nie znaleziono, bo to #!$%@? down i nikomu nie przyjdzie to do głowy, że mógł to wymyślić pisz teraz z ciepłych krajów miej pod sobą armię daunów na własne zlecenie, którym wszystko uchodzi na sucho żyj jak król #pasta #coolstory
#!$%@? matce 50zł z kieszeni za gówniaka na wakacjach matka #!$%@?, robi dym, mówi, że to ty
zwal winę na kuzyna dauna
daun nie zaprzecza
przyznaj, że poszliście do sklepu i kupiliście za te pieniądze słodycze i smakołyki
daun nie zaprzecza
matka przytakuje, kradzież uchodzi płazem, bo kuzynek biedny
od tamtej pory opracowuj plan
twój kuzyn chodzi do ośrodka pomocy społecznej i tam ma jakieś zajęcia #!$%@? muje z innymi daunami
skończ studia pozwalające na opiekę nad daunami
traf do ośrodka z twoim kuzynem daunem, zapoznaj się z jego daun-kolegami
ucz ich, że zło jest dobre
na próbę pójdźcie #!$%@?ć żabkę ze słodyczy i dwóch piw
akcja udana, dauny się nauczyły
w międzyczasie organizuj drobne kradzieże, parę razy złapali co niektórych niesfornych daunów, ale uchodziło im to na sucho
dauny oficjalnie przeszkolone
zaplanuj napad na bank wraz ze swoją zgrają daunów
było ciężko, ale dauny dały radę, ja kierowałem auto a oni wbiegli do banku i wyciągneli kilkadziesiąt tysięcy euro miasto w europie, nie powiem więcej, bo stalk
po wszystkim wracajcie do ośrodka dyrektorka myśli, że jeździmy na wycieczki i jak gdyby nigdy nic prowadź zajęcia i zabawy, masaże i fizjoterapeutyke, inne terapie
dauny siedzą cicho, nikomu się nie chwalą
niektórym daunom wypisz kwit o sprawności do życia społecznego, zleć im znalezienie pracy
oczywiście byłem ich opiekunem, który ich odwiedzał i dowiadywał się jak sobie radzą, oceniając i prowadząc rozmowy i badania, przy okazji dając kolejne zlecenia, zagrażając, że nie będą mogli przyjść na terapie światełkami czy na skorzystanie z fotela masującego który był ufundowany ze środków unii xD
parę ostatnich spraw
napad na lombard
jeden daun wypatrywał psów, drugi #!$%@?ł babkę
złapali ich, wypuścili, bo żółte papiery
#!$%@? przez jednego z daunów, liczącego hajs w organizacji zaczynającej się na wo a kończącej na śp, grubych szekli ze średnio-dużego miasta zafałszował kwity
niestety wpadł, bo akurat mój plan miał parę wad, dauna wypuścili, bo to #!$%@? daun z żółtymi papierami, po porozumieniu oddał całą kasę i dzięki temu media tego nie nagłośniły
głośna sprawa ostatnio: jeden z nich dostał pracę ochroniarza konwoju
planuj przez rok jego kradzież kasetek z pieniędzmi
8 mln zł
do tej pory go nie znaleziono, bo to #!$%@? down i nikomu nie przyjdzie to do głowy, że mógł to wymyślić
pisz teraz z ciepłych krajów
miej pod sobą armię daunów na własne zlecenie, którym wszystko uchodzi na sucho
żyj jak król #pasta #coolstory