Aktywne Wpisy
PedroAlvares +33
#famemma mam restrima wysylam link na pv
ewa-m +22
#randkujzwykopem #slask #casting
Kobieta wiek 34 ( tyle będzie 22 lutego), jasna blondynka o niebieskich oczach z wykształceniem wyższym, zamiłowaniem do kryminalistyki i psychologii, miłośniczka zwierząt i zagadek, względnie atrakcyjna ( 165 cm wzrostu) poszukuje Pana
- nie wysokiego, na #!$%@? mi koszykarz? Coś między 170 a 180 cm wzrostu
- o przydatnym społecznie zawodzie, wierzę że mechanik może być dużo bardziej oczytany i zaradny od magistra historii
- szukający stabilizacji i
Kobieta wiek 34 ( tyle będzie 22 lutego), jasna blondynka o niebieskich oczach z wykształceniem wyższym, zamiłowaniem do kryminalistyki i psychologii, miłośniczka zwierząt i zagadek, względnie atrakcyjna ( 165 cm wzrostu) poszukuje Pana
- nie wysokiego, na #!$%@? mi koszykarz? Coś między 170 a 180 cm wzrostu
- o przydatnym społecznie zawodzie, wierzę że mechanik może być dużo bardziej oczytany i zaradny od magistra historii
- szukający stabilizacji i
w związku z awarią nabyłem nowy lodówek... fajny, tylko próbuje ogarnąć po co je to to silikonowe białe z nacięciami co na zdjęciu, ni chuu...chu nie ogarniam do czego... ani to butelki nie przytrzyma, piwo tym ciężko otworzyć.. cebuli nie pokroi... nie wiem
jakiś inżynier firmy siemens mógłby się wypowiedzieć? nie daje mi to spać
• butelka od piwa ma luz i lata jak się szarpnie drzwiami, ale na to jest pozioma półka z drutu w głównej "częsci chłodzącej"
• słoiki typu musztarda/majonez są półke wyżej gdzie nie ma tego dynksa i sobie spokojnie stoją
no nie...
tylko po co cała szerokość drzwi pod kartony przygotowana by była( ͡° ʖ̯ ͡°)
bezesensu