Wpis z mikrobloga

#unesco w #warszawa wypuszcza w teren coraz to ładniejsze wolontariuszki, które swoją urodą i mistrzowską gadką mają namówić do współpracy z UNESCO (comiesięczne wpłaty na konto ;)) Ładna Pani zaczęła oczywiście od pytania czy mam ukończone 25 lat, na co ja że hehe dopiero w czerwcu, a ona na to hehe ja też, a którego Pan kończy?... Pani zaczęła opowiadać o działalności UNESCO i chciała wejść do mieszkania opowiedzieć trochę więcej, ale musiałem odmówić z racji sporego bałaganu w mieszkaniu, na co Pani powiedziała że nie jest z Sanepidu i nalegała, uparcie trwała przy swoim, że zajmie mi dosłownie 10 minut, ale nadal odmawiałem :D więc Pani zostawiła mi numer telefonu abym się odezwał jeśli będę zainteresowany współpracą z UNESCO... Uważajcie Mirki na ładne Panie w niebieskich fartuszkach ;) #ursynow
  • 5
  • Odpowiedz
@Herman1992: A weź, strasznie nachalne są, chociaż chyba ostatnio to jakoś w zeszłym roku łaziły. A po cholerę w ogóle to 25 lat im do szczęścia? A no i uważaj bo kiedyś mój brat też się "zaciekawił" jak 2 młode jechowe przyszły pogadać i zaprosił ponownie, ale następna wizyta była już przez jakieś leciwe kobiety ;)
  • Odpowiedz