Aktywne Wpisy
Mrbimbek +879
Dwa lata temu pomagałem uchodźcom z Ukrainy którzy z jedną walizką uciekali przed wojną, była w tym rodzina z którą kontakt miałem chwilę dłużej, trzy dziewczyny z matką i dwójka dzieci, pomagałem im szukać pracy, tłumaczyć dokumenty, pomagałem w urzędach. Jedna z dziewczyn dziś się odezwała, wrócili na Ukrainę a kilka dni temu urodziła syna, przez to jak im pomogłem w najcięższym dla nich czasie nazwała syna moim imieniem, taka drobnostka a
CLOUT_MMA +170
Idę zabić cukinie
tylko z kogo się śmieję? chyba sam z siebie
@Tank1991: Ja już dawno po. Nie dziękuj.
@Lookazz: xD
@Tank1991: potrzebne źródło.
@Stachan w śluzie tylko jeśli byłeś dobry.
@Tank1991: A co w tym takiego strasznego? Jak ktoś się na wsi wychowywał, to widział takie akcje od dzieciaka i to go nie rusza. Może powinieneś udać się na leczenie psychiatryczne, skoro jesteś bardziej wrażliwy psychicznie, niż dziesięciolatek ze wsi?
@takie_chwile_jak_te: Beka, bo stosują prymitywne argumenty emocjonalne. Ani ta krowa, ani ta owca nie miały imion, ani się nie "uśmiechały" bo ich zdjęcia są przerobione w photoshopie, żeby bardziej przypominały ludzkie.
Tego typu zagrywki są tak prymitywne, że aż zwierzęce. Granie na podstawowych emocjach i instynktach to jedyne, co wegezjeby potrafią.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora